Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

motor titreşim

'İ30 Forum - Club (FD; 2007–2012)' forumunda blkgtz tarafından 17 Temmuz 2010 tarihinde açılan konu

1. blkgtz

blkgtz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    erdal dedeleroğlu
    Yaşadığınız Şehir:
    10-BALIKESİR
    Araç Modeli:
    İ30 1.4 (2007-2012) FD
    merhaba başıma gelen olayı tüm kullanıcıların bilmesi faydalı olduğunu düşünüyorum o yüzden paylaşmaya karar verdim
    benim araç 2009 1.6 cvvt otomatik lpg araçta ilk günden beri titreşimler vardı
    ama 30 000 bakımından sonra hissdilir biçimde arttı kırmızı ışıkta duruken bile boşa atınca supap vuran arabalar gibi titriyodu lpg enjektörlerinden diye düşünüyodum bi gün kafama takıldı aracı benzinde çalıştırıp baktım aynı sarsıntı benzinde de var servise gittim onlar da kabul ettiler aracı aldılar iki gün uğraştılar cvvt filtresi gaz kelebeği hatta supaplar dahil her yerkontrol edildi yok sonunda fabrikaya yazdılar yanına sıfır araba çekip diagnozla ateşleme zamanlarına baktılar benim araba rotarda sıfıra göre şimdi aracı toplayıp bana verdiler sorun çözülene kadar araçsız kalmayım diye ama hala açık bir sorun var fabrikada olay çok yeni ne yöne gideceği belirsiz
    aracında bu tip bir sorunu olan varsa geçiştirmesin garanti süresi dolmadan en azından servise gidip kayıt açtırın
    ölçü şu araç rolantide çalışırken eliniz ön farladan birine koyun titreşim hissetmemeniz gerekli eğer hissediyosanız muhtemelen benzer bir sıkıntı sizde de var
    sonuçtan bilgi veririm selamlar herkese
    Düzenleyen : MSC

2. ferdiarslan

ferdiarslan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Paylaşım için Teşekkür ederim, Bilgi Bahabinda da. Gerçekten yararli bir bilgi, saygılar.

3. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Geçmiş olsun.

Düzenleyen : MSC

4. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  5. blkgtz

blkgtz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    erdal dedeleroğlu
    Yaşadığınız Şehir:
    10-BALIKESİR
    Araç Modeli:
    İ30 1.4 (2007-2012) FD
    saol serdar iyi toparlamışsın :) gelişmeleri yazarım
    ben bu sitenin ilk üyelerinden biriyim sende bilirsin

6. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  7. blkgtz

blkgtz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    erdal dedeleroğlu
    Yaşadığınız Şehir:
    10-BALIKESİR
    Araç Modeli:
    İ30 1.4 (2007-2012) FD
    ptesi günü fabrikadan bi ekip geliyo aracı inceleyecekler p tesi sabahı bırakacam gelişmeleri yazarım

8. bozbey_26

bozbey_26 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    Ad Soyad:
    serkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    valla benım 1,4 eradada aynı tıtreme var kaput acıkken kaputun tıtremesı barız bellı ısıklarda bıle dururken aracın sarsıntısını farkedıyorsunuz lpgcı normal dedı benzınde bakmadım ama hıc yarın ılk ısım onu deneyecem

9. blkgtz

blkgtz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    erdal dedeleroğlu
    Yaşadığınız Şehir:
    10-BALIKESİR
    Araç Modeli:
    İ30 1.4 (2007-2012) FD
    merhaba arkadaşlar aracımla ilgili rahatsızlık bulundu hi -tec ten teknisyen gönderdi assan şu anda tamir için serviste aracın supaplarında üretim hatası varmış bu yüzdentitreşim sorunu olmuş erken farkedildiği için sorunsuz bi şekilde hallediliyor.
    ayrıca ikame araçta verdiler iş bitene kadar balıkesir eraslandan arabaya binince i30 un ne olduğunu bi kere daha farketim insan iyiye çok çabuk alışıyomuş önceleri ne arabalara bindiğimizi unutmuşuz
    rölantide titreşim varsa sizde kontrol ettirin ama bu sık raslanılan bi durum değil heralde kul yapısı piyango bize vurdu
    selamlar herkese
    Düzenleyen : blkgtz

10. Kaan Çelikçi

Kaan Çelikçi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Teşekkürler bilgi için , hemen bende test edicem belki bendede buna benzer bir sorun olabilir :(

11. bozbey_26

bozbey_26 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    Ad Soyad:
    serkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    benım tıtresım lpgnın enjektoru bozukmus deısınce tıtresım kesıldı

12. blkgtz

blkgtz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    erdal dedeleroğlu
    Yaşadığınız Şehir:
    10-BALIKESİR
    Araç Modeli:
    İ30 1.4 (2007-2012) FD
    arkadaşlar hyundai assan turkiyenin nasıl ciddiyetsiz ve umursamaz olduğunu anlatmak istemezdim ama mecburen artık şart oldu
    daha önceleri anlattığım sıkıntı için parça siperiş ettiler bütün supap takımı değişecek dediler eyvallah dedik araba 2.5 haftadır yatıyo idare araç verdiler tamam dedik bu arada müşteri hizmetleri ile defalarca görüştük
    neyse siboplar geldi bu defa kadehlerle beraber değişmesi gerekiyomuş onlar da istendi adamlar 16 yerine 15 tane gönderdiler arıyoruz hep aynı cevap yetkililerimize ileteceğiz en sonunda şu yetkilini ver ben bi ileteyim dedim onada cevap yok bana bi cevap verin diyorum tenezül edip aramıyolar ben arıyorum hep karşımda bi bayan onunda suçu yok oturymuşlar oraya ekmek parası için söyleyeceklerim içimde kaldı
    en sonunda geçen hafta koreye döşendim bir metin ordan da cevap yok
    koskoca hyundai fabrikasında i30 parçası yok bunlar böyle mi müşterilerini mutlu edecekler bi dünya palavra anlayışlı olayım dedim tutar tarafından bakayım dedim sonunda çileden çıktım birazdan koreye hatırlarını sormak için sağlam bi metin döşenecem bakalım ondan alacaklar mı
    hadi arızayı geçtim kazalı araçlar için yedek parça gerekince ne halt ediyo bu adamlar o kadar reklam vereceklerine düzgün stok tutsunlar
    serviste bi tane sv gördüm 4000 kmde kol çıkarmış gözşerime inanamadım adamın şansına bakın sıfır araba alıyo 4000 de kol çıkarıp yatak sarıyo adam dağın başında yolda kalıyo oda yatıyo kaç haftadır inanamıyorum bu kadar müdür departman vs hepsi koltukta oturuyo müşteriler kafayı yiyo
    tamam dedim bana makul bir fiyat çıkarın alın bu aracı yenisini verin cevap veren yok yaz ortasında arabasız parçasız kaldık yazıklar olsun bu hyundai de oturup maaş alan yetkililere
    ama burda kalmayacak burunlarından getirecem mahkemeyse mahkeme gazeteyse gazete
    bakalım ne olacak

13. Kaan Çelikçi

Kaan Çelikçi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    blkgtz kardeş ,

ya çok geçmiş olsun valla iyi tahammül etmisin gerçi artık dayanmanın sınırlarını zorluyorsun anladığım kadarıyla :(

Arkadaşım şöyle bir teklifte bulunsam haddime değil ama en azından adamların yüzüne karşı rahat rahat saydırma şansımız olur !!!

Fabrika gezisi başvurusu yapalım böyle sorun yaşayan tüm hyundai kullanıcıları hatta yanımıza alabiliyorsak avukat noter gibi resmisöz sahibi kişilerddende alalım gidelim şu fabrikaya bi saydıralım bakalım ne diyecekler ???

14. koolen

koolen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    sayın blkgtz,
    oncelikle yasadıgın seylere uzuldum. insanı sinir hastası eder bunlar. insallah bir an once problemlerin duzelir

su an bende aynı sıkıntıyı yasıyorum. aracım 1. ve 2. vites göbek gömleği bekliyor. aracım 3 ağustosta servise girdi ve bana parca gelis suresi olarak verilen 20 ağustos. o da net degil. abimin düğünü var .memlete gidicez. ne halt yiycem bilmiyorum.
    koskoca hyundai assan yedek parca tutmuyor boyle bir sey var mi ya? ne servislerde ne stoklarında parca var.gittim hyundai international şikayet ettim. bakalım cevap gelecek mi?

15 gun serviste bekleyen araca servis ucretsiz arac tahsis etmek zorundaymıs galiba. bir bilgin var mi? sana yedek aracı servis mi verdi?

15. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,572
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Sayın blkgtz,

Geçmiş olsun, Hiç hoş bir durum değil açıkçası.

Eğer aracın parçasını tam yerine eksik göndermişlerse bu daha da içler acısı.
    Ancak Assan Türiyedede suç olduğunu düşünüyorum.Sibopları koreden isteyip kadehlerin değişmesi gerektiği halde sipariş etmeyen bir zihniyet.!!!!

Her şey bir tarafa bırakınız Araç ilk alındığı anda hatalı ve değişim kabul edilmiyor.

Çok üzücü,

Düzenleyen : Ogun

16. blkgtz

blkgtz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    erdal dedeleroğlu
    Yaşadığınız Şehir:
    10-BALIKESİR
    Araç Modeli:
    İ30 1.4 (2007-2012) FD
    şimdi arkadaşlar ilginize teşekkürler kısmen problemim hallodu
    gidip saydırmak bağcıyı dövmek olur elimize bi şey de geçmez motorun açılması çok problem değil çünkü hararet ve sibop kesme gibi bi sorun yok aynen açılır kapanır ben parçaları bizzat inceledim kapakta taşlama izi yok
    ikame araç verildi bu gün aldım hemde i 30 dizel otomatik bizim servis bi şekilde temin etti
    müşteri ilişkilerini arayın vaz geçmeyin ayrıca
    hyunda türkiyeyi arayıp önder beyi isteyin kendisi genel müdür yardımcısı ve çok etkili biri ben kendisi ile görüştüm
    bir kaç saat sonra müşteri ilişkileri müdürü aradı ona bayaaaa bi kibarca derdimi anlattım
    müşteri dilenci değildir kapınızda süründüremezsiniz vs vs arada bi girip internette hakkınızda neler yazıldığına bakın dedim
    esas sorun bu adamlar bu segmentte hizmet vermeye alışkın değilller öğrenecekler toyota korolla golf ile boy ölçüşecekseniz bu arabalaradan en az 10 tane yapacak kadar stoğu elinizde tutmak zorundasınız aslında bizim serdar site yönetimi olarak bu arkadaşlara ortak duygularımızı anlatabilir :)
    benim parçalar 10 gün sonra gelecek bana bi dizel i30 verdiler daha önce 10 gün kadar getz kullandım sıkıntı var ama araçsız değiliz buna da şükür
    esas son sözüm garanti müdürü olacak metin şahin adlı arkadaşa cuma günü mesai bitiminde servise mail atıp araç veremezsiniz deyip ..........giden sonra kendine ulaşılamayan sorumsuz yetkiliye bir saat onun yarattığı karışıklığı çözmek için serviste bekledim sonunda aracı bi şekilde aldım ptesi günü ilk işim bu adamı sistem üzerinden şikayet etmek olacaktırilgili zata birileri aldığı maaşı bizim ödediğimizi hatır4latmalı öyle müşterilerle dalga geçer gibi madur etmek kolay değilonu da yapacam
    koreye yazdım herhangi bir cevap gelmedi o bakımdan çok etkili bir yöntem olduğunu düşünmüyorum
    burdaki yapılanma müdürden yetkiliden geçilmiyo devletten beter bürokrasileri var her aklına esen bi laf edip süreci tıkıyo bu adamların öncelikle müştri ne demek öğrenmeliri gerek
    şimdilik bu kadar gelişmeleri yazarım işlerimin yoğunlupğundan çok sık giremiyorum problem yaşayan arkadaşlar bana özelden ulaşsınlar onlara söyleyeceklerim var açıktan yazmayayım şimdi
    esenkalın

17. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Geçmiş olsun

18. blkgtz

blkgtz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    erdal dedeleroğlu
    Yaşadığınız Şehir:
    10-BALIKESİR
    Araç Modeli:
    İ30 1.4 (2007-2012) FD
    arkadaşlar bu gün aracımı aldım gerekli şekilde toplanmış sıkıntılar giderilmiş işallah bundan sonra bi daha aynı şıkıtıyı yaşamam ve kimse yaşamaz
    Balıkesir eraslandaki servis çalışanlarına ve yetkililerine teşekkür ediyorum
    sonuçta kul yapısı hata olur mühim olan maduriyetsiz gidrilmesi
    sağolsunlar gerek araç tahsisinde gerek tamiratta gösterdikleri özenle beni memnun ettiler
    hep şikayet yazıyoruz arada takdiride bildirmek boynumuzun borcu
    iyi forumlar herkese

19. Ethem20

Ethem20 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Herkese merhaba.Aracım 2010 1,4 START BENZİNLİ GETZ.(LPG YOK)Forumu çok araştırdım,okudumve bu konuyu en sonunda buldum.Biraz eski konu ama,benim derdimide tam olarak arkadaş yazmış.Aracım yaklaşık 18.000 km de.3 aydır motor ısındıktan sonra ,kırmızı ışıkta falan durduğumda direksiyon.vites bayağı titriyor ve içeriye düzensiz bir motor sesi geliyor.Arka koltukta oturan kişi bile hissedebiliyor.Yaklaşık 3 ay önce servise götürdüğümde ,servis ustası aldığınız benzini değiştirin.Az miktarlarda alın,fazla bekletmeyin benzini dedi ve beni gönderdi.Daha sonra 15.000 bakım geldi ve yine aynı sorunu söyledim.Tamam dediler not ettiler.Bakım bittikten sonra almaya gittiğimde yeni yazılım yükledik dediler ve yine gönderdiler.Malesef sorun şugüne kadar yine devam etti.Bu konuyu okuduktan sonra birazdan servisi arayıp randevu isteyeceğim ve eğer yine bişey yapmazlarsa ,bu konuyu okutacağımhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif.Son zamanlarda başına böyle bir olay gelmiş olan ve çözen arkadaş var ise bilgilerini paylaşırsa çok çok sevinirim.Herkese iyi forumlar

20. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz

Bu Sayfayı Paylaş