Aracımda cam açıp kapattığımda ve klima açıldığında bir titreme meydana geliyor.Araç lpg li ve elektriksel herhangi birşey kullanıldığında gazdan benzine geçiyor.Ben aküden şüpheleniyorum 1998 üretimli mutlu akü var üstünde.Bu gazdan geçme olayı ve titreme aküden mi kaynaklanıyor
Geçen sene kış bakımında akünün zayıf olduğunu söylemişlerdi.Bu halde akü bitene kadar kullansam bir problem olur mu.Birde bu gazdan benzine geçmesi gerekli enerjiyi alamadığından mı gerçekleişr acaba.Cevap için teşekkür ederim Serdar Hoca
selamlar, benim de camları açıp kapatırken arabam titriyor, aküden dolayı denmiş ama ben aküyü yeni değiştirdim bir ay oluyor. nedendir?
Araba calisirken akuye pek yuk dusmez , azda olsa bir devir degisikligi hissedilir oyle asiri titriyorsa alternator sisteminde bir sorun olabilir Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hemen googleladım alternatörü. zaten böyle bir titreme vites parktayken oluyor mesela araba çalışmıyorken cam açıp kapadığımda öyle bir titreme olmuyor. Enteresan alet yahu şu arabalar.