İyi gunler arkadaslar 2006 model 1.4 benzinli getz im var gecen hafta koyden gelirken ariza yapti mars basiyordu ama atesleme yapmiyordu yarim saat ugrastiktan sonra calisti eve geldim bir dahada calismadi eve elektrikci.tamirci getirdim ikiside krank sensoru ariza yapmis dedi arabayi sanayiye cektik krank sensorunu degistirdiler yine calismadi bayağı bi kablolarla filan ugrastilar bobini degistirdiler yine calismadi bir ara iki defa çalıştı kablolarla ugrasirken sonra geri stop ettik arizayi bulmak icin ama arizayi bulamadilar bilgisayara bagladilar yine bulamadilar en sonunda beyinciye gonderdiler o da immobilizer beyni yanmis dedi yaptirdim arac şuan calisiyor ama simdide tekleme ve gaz yememe sorunu var 1000 ve 2000 devir arasi gaz yemiyor boguluyor 3000_4000 devirdede arada bir tekliyor ama cekis bayagi bir duzeliyor 4000 devire cikinca ariza lambasi yanip sonmeye basliyor birde durduk yere fani aciyor ariza lambasi yakiyor ama yine arizasini bulamiyorlar bujileri degistirdik bu defada tamirci buyuk ihtimalle enjektorler arizali diyor degistirmemiz gerektigini soyluyor ama aracin beyinciye gitmeden once hic boyle bir sıkıntısı yoktu hem benzinde hemde gazda canavar gibiydi klimayi acsaniz bile performansini pek etkilemiyordu acaba bu aracin sıkıntısı gercekten enjektordemi yoksa beyindemi bir sıkıntı var bir fikir verebilirmisiniz aracin suan gazini iptal ettik benzinde biniyorum
isin ehli iyi bi usta bulman lazim once yoksa sikintilar devam eder hocam. İnsallah en kisa zamanda sorunu halledersin.