Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Motor Takozları Ya Da Şanzıman Takozu/kulağı Olabilir Mi?

'Getz Forum - Club' forumunda baytartolgayilmaz tarafından 3 Mart 2016 tarihinde açılan konu

1. baytartolgayilmaz

baytartolgayilmaz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Tolga YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    37-KASTAMONU
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    Merhaba,
    Arkadaşlar aranıza yeni katılmış bulunmaktayım.Aracımı yaklaşık iki ay önce aldım.2005 1.3 GLS Otomatik Vites sahibiyim.Aracım şu an 135.000 km'de...Vites geçişlerinde herhangi bir sarsıntı ya da vuruntu söz konusu değil,ağır kış şartlarında bile hem seri bir geçiş var hem de bugüne kadar en ufak anormallik hissetmedim.Yalnız aracımı park etmek istediğim zaman ayağım frene basılı iken vitesi d konumundan n konumuna aldığımda bir silkelenme oluyor,sanki bir şey arkadan çarpmış gibi sallanıyor,herhangi bir tak sesi ya da çarpma sesi gibi bir şey yok ve şanzımandan seste gelmiyor...Yine hareket etmek isterken p konumundan d'ye aldığımda o iki saniyelik kavrama süresini beklemeden ayağımı frenden çektiğimde öne doğru zıplayarak kalkıyor...Geçen ay muayene istasyonunda motor takozlarına ya da şanzıman takozu/kulaklarına dair bir kusur yazılmamış ama ben yinede bu takozlardan şüpheleniyorum...Sizin görüşlerinizi alabilir miyim?

Bu Sayfayı Paylaş