Öncelikle kurban bayramınız mübarek olsun. 2007 model lada vegamizda motor suyunda lpg kokusu var. Daha önce benzer bi problem yaşayan oldu mu.
en garantisi benzinde kullanmak bence. kontrol ederek gidelim desen bir anlık unutursun conta da yakarsın.
Sonucu yine bbizimle paylasirsan ileride ki sorun yasayanlara yol gostermis olur. HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Tabi ki de abi paylaşırım. Yine de ne olursa olsun yine olan bizim kenara attığımız paraya olacak. İki ayda 3 bin tlye yakın masraf çıkardı. Bide bunun üstüne park halinde iken vurmuslar. Allahtan kasko var oradan hallolur sanırım. Onun için ne yapmamız gerekiyor. Tutanak vb.
Geçmiş olsun hatırlar gibiyim sanki sizin lada debriyaj sorunu da çıkarmıştı bir süre önce. Ama ne yapalım çoğumuzun sıfır araç olacak durumu olmadığı için bu tür arızaları ile araclarimiza katlaniyoruz. Tekrar geçmiş olsun. imla hataları Tapatalk yüzünden.
Debriyajdan sonra çok sıkıntı yaşadık. Biri çözülüp diğeri beliriyor. Tamamen bana bağlı olsa kapıya koymam pcden girdiğimde herbir problemi eski başlık altında yazacağım. Belki benzer problemleri yaşayan olur yardımcı olmuş olurum. Burdan Getzimi özlemle anıyorum. İnşallah sahibi hakkını veren birisidir
Bugün aracı sanayiye götürdüm su ve lpg regülatörde birbirine karışıyor tespitimi kesinleştirdik ve regülatör değişimi yapıldı. Maliyet 220 TL. Problem çözülmüş durumda şu an ancak aracın başka problemleri bulunmakta. Biraz da satma düşüncemiz var bundan dolayı yaptırmadan satmayı düşünüyoruz. Bu arada geçen hafta park halinde iken bagaja vurmuşlar. Yarın tamir için bırakacağız. Kasko ile yaptıracağız ama babam herhangi bir tutanak tutturmamış. Acente ile görüştüm halledebileceğimizi söyledi. Geçici araç da verilebileceğini söylediler bugünlerde de arabaya ihtiyaç var annemin ayağı kırıldı. Bir parça toplayıp elden çıkarttıracağım bu arabayı artık elden