Motor suyu neden eksilir araç lpgli su surekli eksiliyor 3 gün önce doldurmuştum su kalmamış kontrol etmesem motor yanardı belkide bunun nedeni nedir?Araça segman yapıldı daha önce hararetten conta yanmıştı.
aracın altını kontrol etmelisin ama su varsa araçta buhar olur uçar antifiriz koy aracına o uçup gitmez hemen bide renk verir nerden çıktığını bulman kolay olur. eğer motor contadan dolayı yanma odasına giriyorsa eksozdan duman atar.
Motoru yapan usta akıl etmiştir herhalde antifriz koymayı. Yağmursuz bir günde aracı lifte kaldırıp bir baktırın
Çok su eksiltiyorsa kaçak vardır. Lpg ile ilgili su borularindan olabilir muhtemelen.Beyaz duman atıyor mu araç. Birde konsolun iç kısmına doğru eğilip bakın kalorifer petegindende kaçırıyor olabilir . SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
var.ısınan motor suyu kalorifer sisteminde dolaşarak sıcak hava sağlar.motor kısmında belirgin bir kaçak yoksa kalorifer sistemine bakılır.
Merhaba geçen gün DonanımHaber formunda denk gelip okumuştum linkini atayım bir okuyun aynımı değilmi bilmiyorum ama enazından fikir sahibi olursunuz https://mobile.donanimhaber.com/su-...ltiyor-nasil-cozdugumu-anlatiyorum--129330326