araç henuz 1,5 alık olmasına ragmen gecen gun (27 eylul) arac park halindeyken (sitenin bahcesinde) surucu tarafında boydan boya bi surtunme gordum. bu ne die bakmaya gittim bi muhteremin evladi yanima girerken arka tampondan aynaya kadar surtmus. neyse sonra aracın altına baktım. siyah buyuk bi iz var. ilk basta yag felan mı dedim sonra elleyince gordum ki motor sogutma suyu bosalmıs. su deposunu doldurup hemn Nato yolundaki Kaynak otonun yolunu tuttum.saolsun ordaki arkadas olayı cozdu. radyotorden motora suyu ileten borunun kelepçesinden kacıyor su. neyse radyotor kapagını felan actı o hortumu eliyle sıktı biras ve içinden sanırım hava cıktı. bu bi yerden hava almıs dedi ve o havada boruda baskı yapıor, suda o yuzden kelepceden kacıyordur dedi. hemen bi siparis formu doldurdu. pazartesi siparis vercekelrmiş. salı carsamba haber veririz dediler. simdi merak ettigim sey; 1,5 aylık 3400(2900kmsi sehirler arasında)kmlerde ki aracın borusunda delik olması normal midir? gerci normal olsaservisin elinde ydegi olurdu heralde. diğer sorum ise cizilen kaportyı nasıl halletcem? biz arabayı gozumuzden sakınırken, sitede park halindeyken kimliği belirsiz bi muhterem evladi gelsin parcalasin. bunun için sigortaya mı gitcem simdi nasıl olcak? bide eger bu cizigi obnartmazsak ki kaporta bazı yerlerinde gozukuyor. ilerde cok sorun olur mu? komple cizik ama derin deil yani bazi yerleri haric pasta + cila ile duzelcek gozukuyor. bide tamponlar boyalı malum adam tampondan baslamısta surtmeye. tamponun boyası gitti simsiyah gozukuyor. aynı sekilde ön tampona da gecenelrde bi minibus surttu. oda aynı siyah oldu. bunu söktürüp siyah bi tampon bulamaz mıyız? Düzenleyen : qaan88
Geçmiş olsun, soğutma sisteminiz kapalı tip olmadığı için havasını kendisi alır, taşma kabındaki sudan eksiğini tamamlar. Boru vekelepçesi şansınıza defolu çıkmış olabilir.