slm arkadaşlar 2000 model Hyundai Accent milenyum kasa araç ilk çalıştırmada motor soğukken gaz yemiyor gaza basayım derken rölanti düşüyo sanki stop edecek gibi oluyor biraz ısınınc ve tüpe geçince böyle bir sıkıntı yok nedeni ne olabilir
Uzun süreli lpg ile kullanılan araç da böyle manyaklık olmaya başlıyor ben buna kısaca araba lpg manya oldu diyorum kendi aracım da aynı durum da belli aralıklarla enjektör temizleyici kullanıyorum ve kendi kendine düzeliyor. Tavsiye ederim. Şahsen başka çözüm bulamadım.
Aynen katılıyorum. Bende de accent 1.3 var lpg li kullanıyorum. Böyle bir problem ben de yaşadım. Motor soğukken çalıştırdığımda lpg ye geçene kadar, her gaza basışımda devir çok az artıp hemen 400 lere düşüyor. Ustam Würth marka enjeksiyon yakıt sistemi temizleyici önerdi. Benzin istasyonlarında da satılıyor. yarım depo benzine ekleyip depo bitene kadar benzinde kullandım. Sorun çözüldü. Kullandığım ürünün arkasında ilk 50 km uzun yolda kullanın yazıyordu. Kesinlikle öneririm. Emniyetli sürüşler...
Özellikle tek nokta yada klasik sistemler lpg ile uzun süre çalışınca mala bağlıyor araba. Herzaman kuru yemek olmaz değil mi? Arada zeytin yağlı sarma gerek onun içinde ktakılı benzin kullanmak gerek