19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

motor soğuduktan sonra marş basmıyor. lütfen yardı

'Accent Forum - Club' forumunda erdemcamili tarafından 22 Ocak 2010 tarihinde açılan konu

1. erdemcamili

erdemcamili Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar merhaba. 1 ay önce hyundai accent 1.5 crdi admire aldım. 1 aydır sorun yoktu. ancak 2 gün önce sabah aracım çalışmadı. kontak çevirdiğimde marş basmadı. iki arkadaşıma gösterdim. aküden kaynaklandığını ve akünün yenilenmesi gerektiğini söylediler. akü takviyesi yaparak aracı çalıştırdık ve tamirciye götürdük. o da aküden kaynaklandığını ve değişmesi gerektiğini söyledi. ben de aküyü değiştirdim. ancak bugün sabah yine aynı sorun oldu. yine akü takviyesi yapıp tamirciye götürdük. aracın marş dinamosunda herhangi bir sorun olmadığını, herhangi bir elektrik kaçağının olmadığını söyledi. motor suyunun donmasından kaynaklanabileceğini düşünerek antifiriz de koydurduk. yarın yine aynı sorun olursa pazartesi servise götüreceğim. ancak bu sorun eğer basit birşeyse ve servise gitmesine gerek yoksa bilgilendirmenizi rica ediyorum.
    ilginiz için teşekkürler.

2. Misafir

Misafir Guest

3. erdemcamili

erdemcamili Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    coşkun bey, bu güzel bilgiler için teşekkür ederim. ancak, benim bujilerde, aküde (bu olay üzerine değiştirdim zaten), elektrik sisteminde, marş motorunda herhangi bir problem yok. motorun soğuk havalarda donması durumunda başka nasıl çalıştırma yöntemi olabilir.

Bu Sayfayı Paylaş