Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

motor sesi..

'Accent Forum - Club' forumunda Halil ŞAHİN tarafından 28 Haziran 2009 tarihinde açılan konu

1. Halil ŞAHİN

Halil ŞAHİN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    162
    Ad Soyad:
    Halil ŞAHİN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    selam arkadaşlar bu günlerde motor sesi bana fazla gelmeye basladı sanki içeriye fazla alıyor sesi bunun nedenleri eskiyen kapı fitilleri ve çatlak cam olabilir mi..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifserviste ustalar anormal bir ses yok diyorlar ama ne bileyim belki de bendeki psikolojiktir...bir arkadaş gecen aracıma bindiğinde bu arac dizel mi diye sordu ona fazla geldi sanki ama onda 1.4 palio var bende sen alışmışsındır bunların motorları fiattan daha güçlü ondan sana öyle geliyordur dedim ama içime de kurt düştühttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gifyakında kapı fitillerini değüiştireceğim fark eder mi?
    Düzenleyen : Halil ŞAHİN

2. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    motor sesı dedıgınız gıbı yıpranan fıltrelere camdakı ses sızıntısınada baglı olabılır fakat bunun motorlada alakası olabılır yagın yapısı yıpranıp yıpranmadıgı onemlıdır hava fıltresı yag fıltresı ve yagın kendısı motorun sesınde degısımler yapacak etkenlerdır bunuda goz ardı etmemek lazım

3. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    rolantı ayarınada baglı olabılır ses olayı genıs yelpazede kontrol edılmelıdır

4. Halil ŞAHİN

Halil ŞAHİN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    162
    Ad Soyad:
    Halil ŞAHİN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    TEŞEKKURLER..yakında zaten 90 000 bakıma girecek ancak bakımdan önce ben zamanı dolduğu için yağ ve yağ filtresini değiştirdim..kış ayında da kalorifer kurumundan dolayı hava filtresi simsiyah olunca yan sanayi bir hava filtresi ile değiştirmiştim..birde bor power koydum daha yeni belki ilerleyen zamanlarda bor powerin etkisi artar mı bilemiyorum..ama ilk etkisini gördüm aracımızda bir turlu çözemediğimiz servislerde dahil şıkırtıyı kesti..oldukçada memnun etti..bakımdan sonra dahada rahatlar umarım araç..

Bu Sayfayı Paylaş