Arkadaşlar 2005 model Admiram var geçen hafta aracım muayeneye girdi ve motor üzerindeki yapıştırma kağıdaişlenmiş motor seri numarası silindiği için aracım muayeneden hafif kusurlu olarak geçti Bu barkodu yenisi ile nasıl değiştirebilirim bir sonraki muayenede tekrar sorun yaşarmıyım bilgisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
motor numarasının etiket oldugundan emin misiniz..? genende döküm olarak işlenir bloga ama.? Düzenleyen : Yusuf
Böyle birşey olmaması gerekiyor... benim Admire'de etikette var ama hem şase hemde motor no metal plaka üzerinde ve perçinlenmiş durumda... oldukça sağlam kaybolma silinme neredeyse imkansız gibi birşey... fan motoru ile motor arasından alt tarafa doğru bakarsanız orda plakayı görmeniz gerekiyor normalde... Düzenleyen : erkancakan82
kullanma kitapçığı var ise orda bir bölümde resimli gösteriyor motor seri nosunun bulunduğu yeri. ben aracı almadan önce muayenesi yeni yapılmıştı. aynı hafif kusuru benim araca da yazmışlar.
Muayenede benim motor numarasını da bulamayınca bir tutanak verip servise ya da ustama onaylatmamı istemişlerdi. Ustam hayli bi aramadan sonra bulabilmişti. Bana da göstermişti ama ben şimdi bakıyorum yine bulamıyorum.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif
Arkadaşlar tüm cevaplar için teşekkür ederim. Hepiniz çok yardımcı oldunuz metal plakalı etiketin yerini öğrendimMuyeneyi yapan kişi zannediyorum motor üzerindeki yapıştırmaetikete bakarak kusuru yazmış olabilirbirdahaki sefer aynı kusuru yazarlarsa etiketin yerini kendim gösteririm.