Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Motor Sallantısı

'Elantra Forum - Club' forumunda elantra91 tarafından 31 Ekim 2018 tarihinde açılan konu

1. elantra91

elantra91 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Merhaba arkadaşlar
    Bu aralar sık hissettiğim hatta uzun yolculuk yaparsak şiddetli hissettiğim bir sallantıyla karşılaştım. Önceleri 80-90 ile hızlanmalarımda sallantı oluyordu bunu lpg memesine bağladım yetmiyor diye niye böyle bir şey dedim çünkü benzine geçtiğimde yapmıyordu ancak bunun şans olduğunu anladım bugün benzinde de yaptı.Araç boştayken bir şey yapmıyor 4 lastik yeni ve rot balansları var.. 100'den 80 inerken vitesteyken çok aşırı bir sallıntı oldu aynı çamaşır makinası nasıl dengesiz olur da sallanır ya aynı öyle bir durum oluştu.araç 80 km altına vitesteyken düştüğünde sarsıntı kesildi.Motor kulakları gibi geliyor ancak sizin başka bir öneriniz var mı? Aracın motor beynin teşhis ettiğimde sadece enjektör hatası veriyor o da tüpten dolayı başka da hata yok...
    DAha önce böyle bir şey gerçekleşen varsa memnun olurum olmadı kulakları değiştircem 200.000 km oldu çünkü:)
    Araç 1991 elantra 1.6 dohc

2. Mücahit555

Mücahit555 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Mücahit okur
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    Elantra (1992-1996) J1
    Motor kulağına benziyor

3. cenker_baba

cenker_baba Guest

Kulak takoz baktirin ben Matrix için sipariş verdim orijinalden 470 TL motor alt arka kulagimidir takozumudur[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

Venus V6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Sayfayı Paylaş