Araç hızlanırken 3. ve dördüncü viteste 80 km/s civarı gaza basarken sallama oluyor. Yavaşlayıp tekrar hızlanırken de aynı sallanma oluyor. Sebebi nedir acaba?
Balans kaynaklı bir durum olabilir. Tekerlek jant fren fiski ve aks yüzünden balans oluşabilir. Sent from my iPhone using Tapatalk
Kardeşim bende de aynı sıkıntı vardı. Sorun birçok neden olabilir. Ama bende ki olay anladığım kadarı ile mazot kalitesizliğinden kaynaklanmıştı. Opet ten almıştım ,tenha bir istasyondu enayi gibi fulletmiştim. Araba 20 gün sallandı. Bir depo mazotla 600 km yol yaparken tetik attıktan sonra tabiri caizse ağzına kadar doldurttuğum halde 470 km de ışık yanacak seviyeye geldi. Mazot bitti her zaman aldığım yerden olan opetten aldım. Araba şimdi canavar gibi silkelenme yok. Bir daha çok acil olmadıkça bilmediğim yerden, tenha istasyonlardan 1 lt bile mazot almam. gEtz 1.5 vGt 4 hY kLm aBs sR Sent from my iPhone using Tapatalk
Motor kulaklarına baktır, ön veya arka kulak yıpranmış olabilir. Oda sarsıntıya sebep olur. Avea inTouch 4 cihazımdan gönderildi