Arkadaslar motor kapaginin uzerindeki doch 16 v yazisini duzgun bir sekilde kirmizi ile nasil yazarim. LG-E460 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Motor kapagibi cikarip folyo ile kapla. Isitarak yap ki kivrimlara kadar kaplansin. Daha sonra maket bıçağıyla kaplayacağın bolumleri düzgünce kes. Ve cabuk kuruyan ( mat renkli boyalar) boya ve sonra kaplamayi cikar. Hadi hayirli olsun. Daha önce cok yaptım
kapağı sök maskeleme bandı ile boyanmayacak yerleri kapat 2 kat boya at sonra astarla devam et her katın arası en az 15 dk olsun sonra maskeleme basntlarını çıkar kapağı yerine tak
sadece üzerindeki yazıları boyayacaksanız en basit yöntem o, sprey boyayla etrafını maskelemeyle çok uğraşırsınız. Tapatalk ile gönderildi.
Evet tam tersi benim ki gibi yapacaksanız yazılarin boyanmamasi izin biraz gres bulun yazıların ustune gres surun ince bir kat sonra dediğim gibi boyayin her yerini en son işiniz bittiğinde ince bir bıçak yada falcatayla yazıları kaziyin zaten çok kolay çıkacaktır Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Önce nereyi boyayacağınızdan emin olun. Eğer yazdığınız gibi doch 16 v yazısını boyamak istiyorsanız boyayamazsınız, çünkü orada doch yazmıyor, dohc yazıyor. Hyundai ye özel bir durum mu bu anlamlandıramıyorum çoğu zaman, kapakta bariz "dohc" yazıyor işte. Nasıl "doch" yazılabilir ki?