arkadaşlar forumda yeniyim arama yaptım fakat sonuç alamadım sıkıntımı burada dile getirdim inş doğru yerdir, 2005 model admire 1.6 cc aracım var motor devri sık sık vites boşa alındığında 2500 3000 devirlere yükselip 30-45 sn içinde düşüyor fakat stop etmeyapmıyor daha önce böyle bir sıkıntıyla karşılaşmış yada konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlardan yardım istiyorum tşkrlr
valla bende ford da oluyordu hava sensörü,maf sensörü falan diyorlardı.Hyundailerde bilmiyorum malesef isimleri
-Eğer benzinle çalışırkende aynı sorunu yapıyorsa; Manifolt mutlak basınç (MAP)sensörü yada boğaz pozisyon (TP) sensörünüzde arıza var. Voltmetre ile ölçebilirsiniz. -Eğer benzinle çalışırken aynı sorunu yapmıyorsa; LPG sistemine ait vakuma bağlı MAP kiti/sensörü yada regülatör arızanız var. Bilgisayara bağlanıp regülatör basıncının 1.2 bar'ın altında olduğuna emin olmanız gerekir. Selamlar.
serdar bey selamlar. bende de aynı sorun var. aracım 99 elantra. lpli aracım. bende servis dahil bir çok tamirci gezdim. servislerde bilgisayara bağlandı ancak hiç bir arıza kodu vermiyor. aracımda rolanti motoru 2 kez temizlendi, yenisi ile değişti, gaz kelebek sensörü değişti, boğaz kelebeği temizlendi. bujiler değişti. bütün sensörlere bakıldı. eren yavuz arkadaşımıza verdiğiniz bilgileri okudum. bilgiler için teşekkürler. boğaz pozisyon sensörü demişsiniz. bu benim bahsettiğim boğaz kelebek sensörümü yoksa farklı bişey mi. aynı problemlere dahil olarak aracım yolda giderkende sanki gaz teli takılı kalıyormuş gibi 2 - 2,5 - 3 bin devir arasında takılı kalıyor. ancak araç hareket halinde iken vitese takıp hiç gaz vermeden debriyajı bıraktığım zaman araç kendini toparlıyor. bunlar kendi kendine boşta çalışırkende yapıyor. konuyla ilgili olarak yardımlarınızı bekliyorum. ayrıca başka sorunu olan arkadaşlar sedoo06@hotmail.com adresine de bilgi verebilirler. şimdiden teşekkürler
tam emin olmamakla birlikte ve araçınızda hız sensörü var ise (ismi farklı olabilir hyundailerde fordda bu isim) devir normal haldeyken yani 900 civarı iken bu sensörün fişini çekin.Sorununuz düzelirse ne mutlu düzelmezse rölanti ve gaz kelebeği kontrolü ile emiş hortumlarının detaylı kontrolü gerekir.Gaz kelebeğini çıkardığınızda rölanti düzeliyorsa sorun burdadır.