Arkadaşlar merhaba benim bir sorum olacaktı aradım pek çok yerde ama yanıt bulamadım 2010 era 1.4 team aracım motor bölümünde bir bilgisayar bağlantısı var ne işe yaradığını bilmiyorum sigorta kutusunda da obd var acaba bu ikisi aynı işi mi görüyor yada motor bölümünde kinin farklı bir görevi var mı bilemedim merakımdan soruyorum bide accent era da açılabilecek özellik var mı diğer araçlardaki gibi yada yazılım attırmak falan araca etki eder mi cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Atmosferik araç olduğu için yazılım bir işe yaramaz. Motor bölümündekinin ne işe yaradığını bende bilmiyorum. Obd zaten ecuya bağlanmak için. Lpg varsa onun bağlantısı motor bölümünde
motor kaputunda kablo ucunda duran bağlantı lpg beynine bağlantıdır. hyundailerde neredeyse hiçbir zaman bir gizli özellik olmadı ve açılacak birşey de yok.