Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

motor arıza lambası

'LPG Sistemleri' forumunda ozhan tarafından 27 Eylül 2009 tarihinde açılan konu

1. ozhan

ozhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba arkadaşlar.bende accent era 1.6 var.geçen çarşamba zavoli marka tüp taktırdım aracıma.yaklaşık 120 km yol gittikten sonra motor arıza lambası yandı.bununla ilgili bir sorun yaşayan oldumu acaba.acil cevap bekliyorum.

2. Hamza YÜCEL

Hamza YÜCEL Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arabanın bır suru yerınden dolayı arıza lambası yanabılır bunu ancak servıste anlayabılırsınız ıllakı arıza lambası yanan arkadas vardır aramızda ama yanma sebebı farklıdır bır cok seyden yanar cunku.acıl servıse ugrayın dıagnoza baglayıp baksınlar...

bu arada hos geldınız tanısma bolumunde kandını tanıtırsanız daha ıyı olacaktır

3. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Aramıza hoş geldiniz, tanışma bölümünde kendinizi ve aracınızı tanıtırsanız memnun oluruz.

Sıkıntınızla ilgili servis'te hi-scan ile kod okunmalı ancak ondan sonra çözüm için bilgi verilebilir.

4. veydel

veydel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    veysel
    Yaşadığınız Şehir:
    21-DİYARBAKIR
    Araç Modeli:
    PSA
    bende de bi ara olmuştu. servise gittim ilk iş. cihaza bağlayıp kontrol ettiler ve sorunun lpgden kaynaklı olduğunu söylediler. enjektörlerden biri değişti sorun kalmadıhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

5. nmd25

nmd25 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bendede arasıra yanıyor. kendiliğinden sönüyor. Götürdüm sanayiye taktılar cihazı lpg den dediler. Söndürsekte yanar yine dediler. Zaten oradan ayrılmadan kendisi söndü.:)

6. meracan

meracan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    selam hocam emin ol aldığın yakıtın kalitesiz olmasından kaynaklanıyor

7. selim68

selim68 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    meraklanacak hiçbirşey yok hocam lambda sensörünün yakıt değerlerini okuyamamasından kaynaklanıyor. geçen yıl bu konuda ihtisas yaptım neredeyse. bende zavoli marka taktırmıştım ve bana bu sorunu yaşamayacağım söylenmişti. dikkat etmeniz gereken tek şey lpg ayarının aeb obd denilen (arıza tespit cihazı) cihazla yaptırın sorun kalmaz. tabi büyük ihtimalle taktırdığınız yer bu ayarı yapmayı bilmiyordur. benim takdırdığım yerde bilmiyordu doğrudan zavoli ile irtibata geçtim onlarda bayilerine bu ayarı öğrettiler (iki eleman izmire gitti bu iş için ) , lamba söndü bu kez de rölanti sorunum başladı onun içinde iz<mir polaristen usta geldi enjektörler bozukmuş oda düzeldi. 20.000 km yaptım sorun yok çok şükür.

Bu Sayfayı Paylaş