Selamlar yeni aracım i20 1.2 2013 Sense lpg li ile aranizdayim bu sarı yanan motor arıza isigi dün yanmaya başladı 1 senedir kullanıyorum ilk kez oldu nedenleri ne olabilir kimi yakıt diyor kimi oksijen sensörü kimi yağ ve filtre değişimi diyor aksine araç yürürde bi düşme titreme Vs yok yakıt deseniz hep aynı yerden alınıyor Sakarya'da bunu göstereceğim yer varmi
Merhabalar bende i20 1.2 2011 mode kullanıyorum gecen yıl şubatta atiker tüp taktırdım son 1 aydır motor ışığı sorunu hayli canımı sıkmakta her defasında fakir karısımdan yandığını söyleyip söndürdüler ancak 70 -100 km sonra tekrar yandı son götürdüğümde ateşleme sistemin sorunuda görünüyor dediler hyundai servisinde 4 bujı değiştirdim ama nafile dün gene yandı
Arkadaşlar önce atiker servisine Sakarya'da 3 yere gösterdim hepsi aynı şeyi söyledi tüp beyni ve katalizor sensörü gaz beyin ve sensör değişti ama gene yandı hata siliyor bir süre sonra yanıyor ugrasmak yerine hyundai servisine gittik once tüp var diye kırın mirin ettiler ama yaptılar. Uzmanın dedikleri aynen yazıyorum yeni araçlarda tüp bu arızalı kronik vermekte ve yazılımlâ silinmekte bana 2 secenek sundular ya tüp iptali yada yazılım değişimi yazılım değişti eğer gene olursa tüp é bay çekecem
Hiç bakmadım arkadaşlar direksiyon altından bi kablo ile pc bağlantısı yaptı 1 saat sürdü ve gayet güzel oldu memnunum