Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Motor Arıza Işığı Sorunu

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda thesimpson tarafından 9 Kasım 2016 tarihinde açılan konu

1. thesimpson

thesimpson Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Burhan Korkmaz
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Merhaba Arkadaşlar aranıza yeni katılmış bulunmaktayım. İkinci el bütceme uygun kazasız expertiz raporlu İ20 Troy 1.2 Benzinli aldım.Ufak problemleri vardı hallettim.Araçtan anlamam pek çok da acemiyim ilk aracım neyse konuya geliyorum.Bi süre kullandıktan sonra motor arıza ışığı yandı tanıdık tamirciye götürdüm sensörü sildik temizledik söndü dedi.Aradan bi zaman geçti tekrar götürdüm usta bujileri de değiştirelim öyle bakalım dedi bujileri değiştirdik söndü ama geçen gün geri vitese alacaktım biraz zorlandım ilk başta boşta kaldı vites gaza bastım sonra debriyaja tam basmadan geri vitese atmaya çalıştım o arada motor ışığı yandı.Daha önceden benzin pompası değiştiğinde sönmüştü demek istediğim her parça değişiminde sönüyor tekrar yanıyor sebep ne olabilir acaba?

2. rpurcek

rpurcek Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,932
    Ad Soyad:
    Rıza
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Aracı bilgisayara bağlatıp diagnostig arıza kontrolü yaptırın. Çalışmayan yada hata veren sensör vs. ne varsa çıkar. Arıza kodunu silip lambayı söndürmek geçici çözüm olur. Parça düzgün çalışmıyorsa aynı arızayı tekrar verir.

3. cenker_baba

cenker_baba Guest

pc ye bağlanacak + ustanızı değiştirin bence arıza silme ile usta mı olunur hatanın nereden geldiğine tam bakmamış kaç sefer gitmiş masraf etmişsiniz para kolay mı kazanılıyor bu devirde

onrgly88 ve Tilki bunu beğendi.
  4. onrgly88

onrgly88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    171
    Ad Soyad:
    Onr gly
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    Ustanızı değiştirmeniz kanaatindeyim ben de. Bütçeniz uygun olur ise yetkili servise de başvurabilirsiniz.

Bu Sayfayı Paylaş