Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

monza xenon far iyimidir?

'Aracın Dış Modifiyesi' forumunda jarrah87 tarafından 22 Eylül 2011 tarihinde açılan konu

1. jarrah87

jarrah87 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    24
    Ad Soyad:
    Yiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
  2. djrüzgar

djrüzgar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadasım 1 yerden aldıgım alıntıyı yazıyım sana

Bosch, Philips, Hella en <a href="#" target="_blank">iyileri.

Şu anda Mtec ve Cyclone ürünleri sorunsuz ve kalitelidir. Made in Japan

Ayrıca Cenmax, Texon bunlarda kalitelidir.

Monza, Police vs. gibi Xenon kitlerine aldanmayın... Bunlar Made in China

3. osmanli_oto

osmanli_oto Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba,

Size sadece ampul olarak mı lazım yoksa komple kot mi almayı istiyorsunuz.

4. jarrah87

jarrah87 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    24
    Ad Soyad:
    Yiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    ben arabanın kısaları xenon yaptırmak istiyorum ama uzunları xenon yaptırmanın mantıklı olmadıgını düşünüyorum.. Birine sellektör yapsam.. adama yazık olur die düşünüyorum :) birde trabzonda çok yagmur yagar xenonlar görüş mesafemi azaltmaz değil mi???

5. jarrah87

jarrah87 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    24
    Ad Soyad:
    Yiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    Beyler cevaplarınıza göre hareket edeceğim...!!

6. atakan53

atakan53 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Atakan Çelik
    Yaşadığınız Şehir:
    53-RİZE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    xenon farların özellikle yağmurlu havalarda işe yaramadıklarını arkadaşlarımın anlattıklarından biliyorum. Ancak pahalı ve kaliteli markalarda sorun olacağını zannetmiyorum. aydınlatmanın iyi olup olmaması ışığın kırılmasıyla yani ampulün kalitesiyle alakalı. ışığı dağıtmayan ampül sağlıklı aydınlatma yapıyor. arkadaşımın partnerine 100 tl lik kit var. anormal bir yanışı var. çok kötü aydınlatması. ucuzundan kaçının derim. linkini verdiğiniz sitedephilips, mtec gibi kaliteli ama pahalı markalar mevcut. bu arada sadece kısaları xenon yapmayın. uzun-kısa xenon alın derim. çünkü xenon kitlerin düz uzunları sağlıklı aydınlatma yapmıyorlar. memnun kalmazsın.

7. berk_22

berk_22 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    BEN KENDİ ARACIMDA H7 8000K MONZA KULLANDIM HİÇBİR SIKINTISINI GÖRMEDİM BEN TEKRAR ALMAK İSTERSEM MONZA ALACAĞIM FİYATI M-TECH LERE GÖRE DAHA UYGUN VE AYNI KALİTEDE

8. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    merhaba

xenon farlar yağmurluhavadada güzel gösterir doğru orjinal fabrikasyon kelvin değeri olan 4300k ile 5000k arası kullanılırsa bunun üstündeki 6000k da görüş düşücekdir 8000k da ise yağmurda önünüzü hiç göremessiniz renkle alakalı bir mevzu 4300k en verimli insanın en verimli görebildiği gün ışığı rengidir bu yüzden fabrikalar bu değeri standart değer olarak almışlardır bunun üstü olan 6000k beyaz renkdir 8000k ise mavi renkdir yağmurda asfaltın rengini alır ve hiç önünüzü göremessiniz..

yukarda ibr arkadaşlar markalardan bahsetmiş yanlış bilgi vermiş cyclone çin malıdır..

mtec japon malıdır ama türkyiede satılan mtec silverline denen kitler çin malı mtecin ikinci kalite üretimidir orjinal japon mtecler zaten 300 dolardan başlıyor gold serileri çin malı olanda kötü değil onuda belirtiyim..

monzada orta kalite bir kittir memnun olanda var olmayanda ama genel olarak iyi bir kittir..

bu kit işinde geçmişi olan ve getireni yani distiribütörü sağlam olan firmalara yönelin çünkü bir balast yada ampül yandığından garantiden değiştiriceğiniz vakit muhattabınız olsun..

benim mesela alternatif önerebiliceğim clearvision da var.. 5 yıldır türkiye piyasasındalar..

Bu Sayfayı Paylaş