HEPSİBURADA LİNK çin malı amotisörlere vereceğiniz paraya bunlardan alın kat kat daha iyidir. ön ve arka için olanları var. yağlı ve gazlı seçenekleride var. hemde ücretsiz kargo avantajı ile. excel amortisör Düzenleyen : eroljin
http://www.hepsiburada.com/liste/department.aspx?sp=pricerange%3d100_200%2cbrand%3dmonroe&categoryID=20018341&page=2 Elentralar için 153 tl
Mobiste 60 lira fiyat verdiler bu amortisörler için(izmir). Adını hatırlayamadığım bir marka 45 lira civarydı.Birde Fedaral vardı çin malı 30-35 lira cıvarı bulunabiliyor kışın eğer arabayı satmazsan bende değiştirmeyi düşünüyorum.
94 model excel gls aracım var ve amortisörlerini değiştirmek istiyorum monreo amortisör almayıdüşünüyorum, fakat gazlı amortisörmü yoksa yağlı amortisörmü diye kararsız kaldım; kullanım rahatlığı bakımından hangisi daha esnek sürüş keyfi sunar? kullanan veya değiştiren arkadaşlardan yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...
bende milenyumun kileri değiştirdim geçen hafta maysan mando aldım tanesini 55 ytl ama kredi kartına 5 taksit... peşin olsa dahada inerdi aşağıya...
Kesinlikle Yağlı amartisör almalısın gazlı alırsan araç beşik gibi sallanır yol tutuşu iyi değil.Mando marka yağlı amartisörler var ön ve arka için ben takdırdım araba kendine geldi şiddetle tavsiye ederim yağlı amartisörleri.