Merhabalar dün 2011 mondeo ti vcti aldık babama lpg kit konusunda arada kaldım sizlere bir danisayim dedim.Gün geçtikçe akillanan arabalar sıkıntılara sokuyor bizleri Ne Önerirsiniz Hangisi daha uyumudur
Ben önermiyorum, bir nedeni olması mı lazım? Siz hangi özelliğine istinaden öneriyorsunuz onu söyleyin bende yazayım...
http://www.fordclubtr.com/forum/topic/190151-2008-mondeoya-lpg-uygulamasi/ Umarım linkteki bilgilerin faydası olur
Fatih bey teleflex marka kit kullandınızmı ? Sanırım bir kere forumda okumuştum mondeo kullandım yazmıştınız yanlış hatırlamıyorsam Teleflex'i silelim Serdar bey peki bana bir kit onerebilirmisiniz ? Muhammet bey o forumdaki yorumları yorumları okudum ama genede teşekkür ederim hepinize
Mondeo da Milano vardı... Fakat onla lpg'ye bağlı bazı sıkıntılarım oldu...Mesela arıza ışığı gibi.Bir türlü halledemedik. LPG montajında markadan çok işçilik devreye giriyor. Kaliteli kit,kötü ustaya düşünce sıkıntı yaratabiliyor,veya tersi gibi. Mondeo kullanıcılarının yoğun olarak bulunduğu forumda halen üyeyim. Ortak kullanıcı kanıları prins-teleflex üzerinedir. Bu arada şu anki aracımda Teleflex mevcut.gayet memnunum. Daha önce Brc-Atiker-OMVL vs.de kullandım,onlarda da sıkıntı yaşamadım. Fakat hepsinin montajı,ayarı vs.düzgündü.
Fatih bey Karasu'dasınız, kitin ayarında en ufak sorun çıksa Adapazarı'nda bile bayii bulamazsınız. Kablosunu alsanız programını kullanamazsınız, dongle koruması var ve gereksiz komplike bir yazılımı var. Tunalı artık ne kadar kitin arkasında tartışılır, ben bayiilerinin yaşadığı sorunu birebir gördüm, olay sonrası bayiisi bayiliğini bıraktı, o derece... Mustafa bey, kit olarak OBD desteği olan bütün kitler olabilir, bütçenize göre seçebilirsiniz. Atiker SafeFast, Wentgas, Lovato, KitMTM tercih edebilirsiniz, bunların hepsinin OBD desteği var.
Tamam,servis-yaygınlık vs.tabi önemli... Benim tavsiye sebebim mondeo da kullanıp memnun olan kişilerin yorumlarına istinadendi. Tabi kriter olarak bulunduğun çevrede servis vs. önemli tabi. Fakat mondeolar lpg olayında montaj düzgün yapılmaz,ayar vs.düzgün olmazsa sıkıntı verebilir. Kimi araçlarda ufak toleranslar mevcut,mondeo düzgün ayar-montaj gerektirir.
benim 98 mondeoda tomasetto vardı. ben memnundum. hemde en eski tomasettolardan 2007 de takıldı. aracı 2011 de sattım. şimdiki accent era da brc var. bundan da memnunum.