Facebookta izlerken tesadüfen gördüm.. Form üyelerimizden accent 1.5 GT si olan Serkan Biçer de ceza yiyenler arasında sanırsam.. Aracını görür görmez tanıdım zaten.. kendisi aramızda mı hala? serkan82 https://www.facebook.com/photo.php?v=10200763400795012
Dun gece bende ordaydim biz yirttik Allah tan özellikle Tofaş ve hondalari bos gecmiyolardi Durdurup gaz bastırıyor lar ses amerikan par zenon sis fari Alayına ceza tepetaklak ile gönderildi
cam filmine ceza yazmıyorlardı ama yine yazılıyor.. tamam egsoza ceza yazın da cam filmi niye? yada yere yakın araca neden ceza yazıyorlar? görsellik olduğu kadar yere daha sağlam basıyor araçlar
Vatandaşı yoluyolar resmen bu ne ya modifiyenin neresi suç oluyo bi türlü anlamadim gitti benzin mazot bi yandan polis bi yandan amaç milleti arabadan soğutup trafiği hafifletmek mi acaba GT-S6500D cihazımla gönderdim
yurtdışında taktığın en ufak bi civatayı bile işletmek zorundamısın mesela almanyadan gelen bi tanıdıkla konuştum yaptığınız bi parçayı ruhsatına işletmek zorundasın dedi mesela eksoz ucu takmış onu bile ruhsatına işli diyodu
Burdada araba üstünde yaptıgın her değişikliği işletmek zorundamısın ama işletebilirmisin bilemem işletebileni görmedim duymadım.( film eksoz helozon etiket arma) Lpg dısında
Diyelimki benım arabada fabrika çıkışı sis yok param yoktu sisli modelini alamadım. İleride taktıramıyormuyum teknik değişiklik yapmış oluyorum sonradan haliyle )
eğer modifiye parçası sattırıyorsan cezasını yazmayacaksın yada sattırmıyorsun yasak bir yerden temin edildi araca uygulanmış yakaladın o zaman yaz cezayı cam filmi muayenede hafif kusur gecerken polis dayıyor cezayı muayeneden geçmişim bi sıkıntı yok sanane hele birine şey diyor cam filmi var helezonlar kesik araba trafikten men saçmalıga bak ya
bu ne şerefsizliktir görünüşü güzel bakımlı olan araçlara neden ceza yazılırki kıskançlıkmıdır nedir ben anlamadım bu olayı