Bi grup modifiye sever herşeye ceza kesiliyor diye D 100 karayolunda yol kesmiş haberlerde gördüm çokta güzel olmuş.) http://www.ntvmsnbc.com/id/25486001/ Yanma odasından gönderildi.
Egsoz hariç her modifiyeyi destekliyorum. Hani araba 300 beygir olur motordan gelen o orjinal sesi dinlersin ama 75-100 beygirlik arabalar bağıra bağıra geçmiyo mu deli oluyorum.
abartmadıktan sonra yapılan değişiklikler aracı çok daha güzel gösteriyor bu neden başkalarının zoruna gidiyo anlamıs değilm yeter artk devlet saçma saçma işlere çözüm bulmaya çalısıyosa bunada bulsun
Tüv muayene nasil avrupa örnek alınarak yapildiysa o zaman modifiye aksamlarida ayni şekilde yapilsin. Yazı İşleri Müdürlüğünden
Benim çok hoşuma gitti bu birlik beraberliği görünce . Bağıran çaığıran arabalar hariç tadında tüm modifiyeler güzel. Yanma odasından gönderildi.
Simdi haberde gosterdi. Goruntulerden tespit edilen 5 arac trafikten men edilmis. Ayrica haberdeki polis lip ve arac alcaltmanin uygunsuz ve tehlikeli dedi. Yok artik diye kendi kendime isyan ettim :O Tapatalk Sagolsun
Şimdi evde pc'den videoları ve görüntüleri izledim hoşuma gitmeyen ve uygun olmayan o egzos ve korna sesi. Maem böyle bir pretosto yada ses duyurmaya çalışıyorsunuz böyle şeylere yer verilmeyerek yürüdüğün yolda haklı olduğunu kanıt edebilirsiniz. Bu olaylardan devlet içinde en ufağından en büyüğüne kadar hepsinin haberi oluyor yada bilgi veriliyor yada görüntüler izleniyor. Bir çoğumuzun yurt dışında özelliklede Almanya'da akrabası, akrabaları vardır, benimde var bir araya geldiğimizde soruyorum. -- Almanya gibibir yerde bu denli ofsetli jantlar, body kit, egzos gibi şeylerle nasıl arabayı kullanıyorsunuz ? -- Araba taktırdığın herşey yeterki onaylı (Tuv) olsun, belgesi vb evrakları yeterli oluyor. Muayenedede harcı var onuda yatırdığında resmilik kazanıyor. Ülkemizin polisi daha fabrikasyon Evo, STi arabalarını tanımadan mıdifiyeli diye ceza yazmaya kalktığı aklıma gelincede gülüyorum
Araci hattinden basmak araci bozmak oldugu icin yasak olabilir spor yay pek belli etmeye bilir birsey demezlerde onlarda baya bi apaciydi be sari sisler siyaf filmli farlar abeci egzozu sim siyah filmli camlar renkli gozun icine eden farlar bunlar modifiye mi HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
lipe de modifiye diyorsa yuh herşeyi örnek aldıkları gibi şu yurtdışından modifiyeli araç yasasımı ne varsa onuda örnek alsalar ya doğan senin cam rüzgarlıklarıda modifiye ye giriyormuş
Modifiye yukardaki gibi olur . Turkiyede artik modifiye lafindan tiksindim . 1 liralik led park ampulu takan modifiye yaptim diyor Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güzel memleketimde yol kesmek aded oldu artık karısıyla kavga edenler bile yol kesiyor.istanbul gibi büyük bir metropolde E-5'i (şehirin iki candamarından birini) kesmek bu kadar kolay olmamalı bence orda adam akıllı bir tane tuningli yada modifiyeli araç göremedim cezalara gelince bence büyük kısmı yerinde kesilmiş cezalar farlara film çekmek ne kadar akıl işidir tartışılmamalı bile zenon ışıklarını bile resmen yok ettiğini gözümle gördüm spor yaya gelince bir keresinde kafamı tavana vurdum az daha kaza yapıyordum elindekine bu kadar masraf edip uğraşıcana sık dişini kıy paraya adam akıllı bir araba al bin makyajda bi yere kadar.
Aynen ya sahibinden de bile bakiyorum modifiyeli diyor jant takmis alt tarafi bende film girer sislerdeki ledleri sokarlar ruzgarligi sokarlar plakadaki isigi bile takar manyaklar orasi istanbul HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi