Arkadaşlar santa Fe aracimi satmak üzereyim ve yeni hyundai arayışındayim. 2009 ve üzeri otomatik vites olarak 35000 TL yi gecmicek şekilde bi araç arayışımız var ancak motor ve model kararsızlığım var. Yılda 15 bin km yi gecicegimi düşünmüyorum. Az yakan çok kaçan abs si hava yastığı olan bi model Tavsiye öneri akıl ne olursa açığım arkdaşlar teşekkür ederim hayırlı günler. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
santa fe den sonra birçok model kesmez bencede. Sonata ancak kurtarır gibi geliyor banada. Bu arada oğlumun öğretmeni 2010 İ30 'unu satıyor çok temiz. Ama araç 1.4 motor. Az yakar ama çok kaçar mı bilmem.
Sonata güzeldir hoştur da bana yakıtı Biraz ekonomik olması lazım MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
valla hakan bey bende santa fe mi satıyorum bende az yakan bir araba fakat aldığımız arabalarda masraf çıkarmasından korkuyorum gönüli ister sıfır almak bu araçlar çok masraflı ve parçaları zor bulunuyor
İ30 station wagon nasıl olur acaba fiyat uygun sanki MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Era 1,6 expo platinum 105 bin km 33 bin TL nasıldır fiyat olarak. Brc LPG kitli. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sonata nf kasadan az yakan araci nerden bulacaksiniz ki 2400 cc 170 beygir modeli Uzun yolda 8 lt lpg S.ici 11 12 lt arasi lpg yakiyor
O araçtan sonra eradan memnun olmanız çok zor. 2.4 sonata tavsiye ederim. Eğer sonata çok gelir derseniz xd2 kasa elantra bakin kesinlikle. ASUS_T00J cihazımdan gönderildi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...atilik-otomatik-dizel-hyundai-361400965/detay Bu modelde abs ve ön hava yastıkları varmıdır bilgisi olan var mı MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi