Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

mobil1 extended life 10/60

'Accent Forum - Club' forumunda murat_dastan tarafından 7 Kasım 2010 tarihinde açılan konu

1. murat_dastan

murat_dastan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    arkadaşlar mobil 10/60 motor yağını deneyeniniz var mı? gerçekten vadeldiği gibi yüksek kilometreliaraçlarda yağ eksiltmelerini azaltıyor mu? kullanan veya sağlam duyum alan arkadaşlar, cevaplarsanız memnun olurum

2. zuniga

zuniga Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL

Bu yag epey pahalidir (85-90TL). Iki kutudan sonra yag eksiltmelerini azalttigi maalesef gozlemlenemedi, care olarak yag kalinlastirilarak 15w-40'a gecildi.

3. murat_dastan

murat_dastan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    cevabınız için teşekkür ederim, söylediğinizi dikkate alacağım. ben şu an 15/50 kullanıyorum, sizce 15/40 mı kullanmalıyım.

4. zuniga

zuniga Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Malumunuz birinci rakam yagin kalinligiyla, ikinci rakamsa sicakliga dayaniklilikla alakali. 15-50 kullanarak cok iyi yapiyorsunuz zira 10-40'a gore hem biraz daha kalin, hem de sicaga daha dayanikli yag kullanmis oluyorsunuz. Yag yakmanin sebebi muhtemelen mekanik bir sorundur ancak ikincil etkiler varsa, biraz daha kalin ve mukavim yag kullanmak uygun olabilir. Bu arada 15-50 yagi daha once gormemistim, sizden ogrenmis oldum, ben de size tesekkur ederim.

5. murat_dastan

murat_dastan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    güzel bir paylaşım oldu. sağolun

Bu Sayfayı Paylaş