Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Mobil Cihazınız olası arızalara karşı hazırmı ?

'Bilgisayar / Teknoloji / Bilim / İnternet' forumunda amarulas tarafından 10 Ekim 2014 tarihinde açılan konu

1. amarulas

amarulas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    doğan ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Bir çoğumuz biliyordur belki ama ben yinede anlatmak istiyorum bazı arkadaşlaramıza yardımcı olabilir öncelikle Rehberinize girerek menüden içe dışa aktar kısmından dışa aktarıyoruz bu şekilde vcf formatında dosya kaydedicek burada tüm rehberiniz var daha sonra telefonu pc ye bağlayıp bu .vcf formatlı dosyayı silinmicek biyere alalım en iyisi flash bellek bu dosya standart olup her telefonda kullanılabilir daha sonra DCIM adlı klasörde tüm fotoğraf ve videolarınız bulunur bunlarıda aynı şekilde yedekleyebilirsiniz iki tane önemli şeydir genellikde şikeyet edilen en çok konular resimlerimde gitçekmi ya rehberim bu şekilde tüm rehberiniz ve resimleriniz güvende kalır Rehberiniz için simkart ve hafıza kartıda olabilir ama ya telefon suya düşerse oyuzden bir flash bellekte tutmak en iyisi :)

2. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Bilgiler icin tesekkurler. Ben her zaman senkronizasyonu acik tutuyorum rehber ve resimler guvende.

HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

3. gokay406

gokay406 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Gökay ÖZL
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.4 MPI (2008-2014)
    Bilgiler için teşekkürler, arkadaşlar mobil cihazlarla ilgili sıkıntılarınız olursa bu başlık altından beni alıntı yaparak sorarsanız yardımcı olmaya çalışırım değerli arkadaşlar bilginize.

Bu Sayfayı Paylaş