Arkadaşlar yağ değişimi için mobilin 5w40 ını tercih edip shell den vazgececem bu sefer ancak ankara yenimahallede kendi yerinde 150 lira ve muhtemelen 2017 tarihlidir dedi satıcıkoli açılmadı henüz dedi hepsiburdada da 120 lira ve yorumlarda kimisi eski tarihli geldi kimisi yeni tarihli geldi diyor. Bunun bi önemi var mı eski ya da yeni olmasının ve kendi yeri daha mı güvenli olur sizce? pişman olan da yok hepsiburada dan. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Merhaba. Doğru depolandı ise 5 yıl bir şey olmaz. Yeni olması illa ki istenen bir durumdur. Doğru depolanması önemli.
Teşekkür ederim görüşünüz için. O zaman hepsiburadadan siparis veriyim hem 120 lira hem de en eski yorumlarda 2017 olarak görünüyor geneline yeni gönderilmiş hem de satıcı direk hepsiburada nın kendisi
Merhaba 2004 model Elentra XD2 aracımda mobil 5-40 full syntethic yağ kullanıyorum 3000 km oldu yağ değişimi yapalı çok memnunum araç sessizleşti ve soğuk çalıştırmadaki lifler seslerini kesti mutlaka orjinal filtre kullanın hangi yağı kullanırsanız kullanın ama filtreniz orjinal olsun
Ben de o itici seslerine ayar olduğum için (soğuklarda özellikle ) mobil 5 w 40 deneyecem altinsoydan buldum orijinal parcalar hepsi ordan alacam filtreleri bakalim sonuc ne olacak aldigim yag da bu https://www.google.com.tr/url?sa=t&...FjAAegQIBxAB&usg=AOvVaw2YOncjPm7KyTKYOuXJAvH1
Ben ceratoma sürekli hb.com dan alıyorum. Hep yeni tarih geldi. Mobil 5w40 gerçekten çok kaliteli bir yağ. 4 bakımdır kullanıyorum daha da buna devam edeceğim, motoru kedi kadar sessiz çalıştırıyor.
Ses artıyor bir an önce değiştirsem iyi olacak orijinal filtreler se altınsoy da 137 lira toplam maliyet 257 tl iscilikle 300 temiz is
Era aracıma aldım Hepsiburada dan 5/40 mobil yağ bu ay aldım 101 tlye tavsiye ederim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şu an 119 tl en uygunu aldım yarın öbürgün gelecek inşaAllah. Kendi yerinde 150 tl dedi çok övülüyor şu sabah soğukta iticilerden gelen sesi bi kessin bana yetecek
Ben hepsiburadada aliyorum. Bu sene 2 defa mobil 5w 40 aldim. Ikisinde 2018 tarihli geldi. Hatta bu ay yine alicam.
ben kasim ayinda catsrol 10-40 2018 yagi gittogidiyordan almistim. 20 tl indirim ceki de vardi 75 tlye geldi. filtrelerde baya uguna geldi. gittigidiyorada bakablirsinz
Kesinlikle tavsiye ediyorum dün koydurdum yağı itici sesleri yok hemen hemen hic gelmiyor ses. Servisin koyduğu yağ motoru kötü etkilemis zira katılaşmış ve süt kesilmesi gibi katı hal almis macun gibi olmus ustam bunlar senin iticilerinin ses vermesinin sebebi 10 40 yağ koyup motoru mahvediyorlar mobil 1 i önermişti zaten koyar koymaz ses ve titresim yok denecek kadar azaldı hatta araba tam ısınınca kırmızı ışıkta çalışmıyor diye stop etti sanıyorum. Serviste asla yağ koydurmam bi daha ve mobil 1 5w 40 benzinli getzimin vazgeçilmezi artık
Hocam 10w40 için iddia etmiyorum, ben geçen yıl da 5 yıldır olduğu gibi shell helix 5w40 koymuştum. Geçen haftalarda başka bir şehre misafir gittim , 8 gün boyunca kendi arabamı kullanmak gerekmiyordu araba öne doğru %15 kadar meyilli yerde yağmur altında beklemişti. 8. Gün geldim kontağa bir bastım , 2013 i20 aracım direkt traktör gibi çalışmaya başladı , 5 dakika sonra ses biraz daha azaldı ve çok korktum.@umutd07 arkadaşımızla temasa geçtim , yorumu yağın aşağıya inmesi ve yağın eski olmadı ve değişmesi getektiği şekşindeydi. Zaten önceden hazır olan Lubex 5w40 tam sentetik yağı ve filtrelerini koydurdum ve arabanın tıs tıs tıs sesini bile duymuyorum. Mesele şu aracın yağı yeniyse daima sessiz çalışır ve sağlıklı olan budur. Ne olursa iyi ve uygun bir yağla her 5 km de bir değiştir. 10w40 zaten kalın bir yağ , koyduğunuz mobil de 10w40 ise çabuk kalınlaşır kış şartlarında şu anda yaşadığımız rahatlık ikimiz için de yağın yeni olmasındandır. Tapatalk kullanarak iPhone 6 S aracılığıyla gönderildi