Istanbul Kartal minibus yolunda arabami saga cektim park halindeyken arkadan gelen bir terorist minibuscu Sol dikiz aynamí alip goturdu o esnada arabadan bile cikmamistim minibus o kadar hizliydi ki plakasini alamadim cevredeki guvenlik kameralarina baktim flu bir goruntu vardi. Sorum su ki kaskomu bozmadan aynami degistirebilir miyim? Not: Minibusler trafikten ciksin rayli sistem yayginlassin yeter artik Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Benim bildiğim o yol 2 şeritli bir yol ve parketmeye uygun bir yol değil. Siz eğer o yol üzerine parketmişseniz ve aynanınızı minibüs almışsa hiç bir şey demeye hakkınız yok.
park etmedim aslında durakladım...park etmekle duraklamak arasında bir fark var sonuçta...transit yol değil orası elbet durma ve duraklama olacak...eşimi bekliyordum işten çıkmıştı...
Durmuş veya parketmiş, ne olursa olsun dolmuşçular gerçekten tehlike.. HM NOTE 1W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
minübüsçülere bi dur demek gerek adamlar resmen azrail gibiler. adam akıllı minibüs süren görmedim. uzun yolda kamyoncu şehir içinde minibüsçü derdi var...
geçmiş olsun, hepimizin malumu bu durum... eğer bir kamera kaydı var ise değerlendirilebilir ama hasarsızlığa etkisinden emin değilim, bir honda civic'in park halinde aynasını kırmışlardı, axa idi sigortası, hasarsızlığı bozdular ki %60 'ı falan vardı, sonraki dönemde epey yükselince kasko bedeli başka bir sigorta şirketine geçmişti...
Geçmiş olsun... Allah beterinden saklasın... Bir keresinde uzun tırın arka dorse sirvri kenarı benim kaportamı yırtıp götürmüştü...
araç içi kamera almanızın vakti gelmiş ben sırf Allah korusun kaza bela olaylarında şahit olsun diye kamera aldım. çıkma parça bakın isterseniz forumda çıkmacı sabit var ayrıca netten de bulabilirsiniz
Orada dursun durmasın dolmuşcu aynayı aldı diyelim en azından durup noldu hemşerim demesi lazım ama işte medeniyetten uzak son derece geriliğe yakın cahil bir toplumuz iPhone 5S Cihazımdan Tapatalk Aracılığıyla Gönderildi
Arkadaslar ilginc bisey oldu. Otosanayiye gittim sadece camini degistirerek aynayi komple taktirdim. Ilginc olan plastiklere zarar gelmedi ama cam paramparca oldu onu degistim sadece 30 tl cam bi de adama verdim 10 tl oldu bitti elektrik ayarlari bile calisiyor cok enteresan Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Gecmiş olsun onur bey minibus o kadar hizliydi ki plakasini alamadim mübarek jet değilya hızı kac olabilir
Neyse , Allah beterinden saklamış, aynayıda iyibir şekilde ucuza kurtarmışsınız adınıza sevindim... Hyundaicilik yapmak gibi olmasın ama sanırım başka marka bir araba olaydı o ayna değişirdi arkadaş....
Yakalanırdı sanırım ama ya bulaşmak istemediniz zaten söylesende kesin kavga edecektin iyice büyüyecekti mazallah iyi yapmışsın çok tutarsa bozdur kasko fiyatını çok etkilemez miktar büyük olmaığından 100 liraaltıysa kendin hallet Başının gözünün sadakası olsun Bir ay önce benzer benzer şekilde ben yaşadım ama sonu Bir milyoncuya fena oldu toplasan tüm minübüsçülerin yıllık dayağını yedi şimdi tüm minübüsçüler plakamın peşinde
yorum ve desteklerinize teşekkür ediyorum arkadaşlar...kıssadan hisse minübüs ve kamyonlardan mümkün mertebe uzak durmalıyız. Allah korusun sağlık sıhhat versin...