Merhaba arkadaşlar; Uzun yolda kullanmak için minibüs almaya karar verdim, fakat minibüsler bu güne kadar ilgimi çekmediği için pek bilgi sahibi değilim. nasip olur ise aldığım minibüs 10-15 sene bende kalsın istiyorum. max 80.000 tl ye kadar şöyle güzel bir minibüs düşünüyorum uzunyolda beni utandırmasın. model olarak 2012-2013 düşünüyorum bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir. bugün rasgele caravelle baktım oturaklı gibi görünüyor ama bilmediğim için sormak istedim
Vito,Eskiden her cumartesi sayısal loto yu tutturunca almayı düşündüğümüz bir araçtı. Hani şu ortadan masa çıkıyor,arkada mini buz dolabı,komple deri vs vs. Şöyle doğu karadeniz turu filan. Tabiki hep hayelde kaldı Merso bence her zaman bir tık öndedir.Alacağınız hangi marka model olursa olsun şimdiden size Hayırlı olmasını diliyorum..
Tourneo Custom'ın caravelle ve Transporterdan daha kaliteli ve konforlu bir araç olduğunu söyleyebilirim,eski Transitteki tüm olumsuzluklar giderilmiş Sony Xperia Z1 Cihazımdan Tapatalk Aracılığıyla Gönderildi
Arkadasimin babasinda vito vip var bence cok iyi ama arkada oturan sizseniz iyi direksiyona gecerseniz anlami yok ve cok yakiyordur pek bilgim yok yakit konusunda fabrika verisi 9 lt. civari 11 yakar cok degil aslinda arastirmak lazim HTC One cihazımdan gönderildi
İlçeden KÜtahya'ya üniv.e giderken genelde mercedes ve vw kullanıyorlar e tabi 4 sene git gel insanda bir tecrübe oluyor Minibüsler hakkında mercedesler vw lere göre daha saglam daha seri ama vw de pişman etmez aldıgınıza arkadasımda bu tasımacılık işini yapıyor vw vardı mercedes aldı bana söyledigi mercedesler rampalarda bayılmısyormus ve daha seriymiş
2 arkadasim Vito almisti yeni model degil, yanlisim olmasin ama biri 2004 biri de 2007 sanirim.Ne hikmektse ikisi de kufur ederek satti .ikiside ecu ve bir kac sinir problem yasamisti.Bir arkadasimda Vaneo hastasi , sanirim 4 tane aldi 5 ve 6 ciyi bile alirim der Android Cihazımdan Gönderildi
tam anlamı ile yakıt değerini ölçme durumum olmadı ama sanırım 60-70 krş arasında yakıtı var nasip ise 3. de izmir-adana yapıcam tam ölçüp değerlerini burada paylaşırım