arkadaşlar aracımın çamurluğunda sert bir cisimin hızlı bir şekilde çarpılması sonucu çok az bir göcüklük var...Hatta göcük bile denemz en fazla 4-5 cmlik bişey,kaskonun mini onarım var auto kinge götürsem güzel yapabilirlermi araç metalik boya olduğundan çok sırıtıyor orası ama daha kötü olur diyede elletmeye korkuyorum açıkcası ne dersiniz?
10 cm ye kadak darbeler mini onarım kapsamındadır outoking ise bu konuda başarılıdır yaptırabilirsainiz
ben yaptırdım hiç anlaşılmıyor bile kasko sigorta şirketleri mini onarım için her servisle anlaşma yapmıyor sigorta ile görüşüp adreslerini al görevlisi bakıp onarıma girip girmiyeceğini tespit ederek işleme başlıyorlar
arkadaşlar benim sorduğum yer bilgisi falan değil,ben yerleride biliyorum 10 cm e kadar olduğunuda biliyorum.... benim sormak istediğim,yaptıkları iş iyimi olur kötümü olur.yani göcüğü düzeltelim derken daha çok dalga bırakırlarsa hiç kıymeti yok onu sordum bu konuda başarılılarmı diye
AutoKİng de 1 kere yaptırdım yaptırmayada devam edicem. Gayet kaliteli temiz iş yapıyorlar. Kesinlikle onarım olan yer belli olmuyor. İşin ehli bir yere yaptırırsanız sorun yaşıyacağınızı zannetmiyorum...
ben samsun autokıng servisinde sol camurluk üstünüde biryeri yaptırdım cok memnun kaldım hem iscilikten hem davranıstan
ben de aracın sağında solunda tamponunda vs birsürü yeri tek seferde yaptırdım. hiç belli olmuyor. Geçen sene kapsama alamadığım birkaç yer daha var onları da bu sene inşallah. autoking farklı birşey yapmıyor. onlar da kaportacı gibi astar boya vs yapıyorlar, bu nedenle başka bir yerdekinden farklı bir iş beklemeyin. yani kaportacı nasıl yaparsa autoking de öyle yapıyor. zaten oraya gittiğinde bir uzman sana yardımcı olacak. sırıtıp sırıtmayacağını o bilecek ve belki diyecek ki "buranın tamiri için şöööle bir alanın boyanması gerek" ve belki de şöööle alan mini onarıma dahil edilemeyecek kadar büyük olacak. Yani ordaki uzmana güvenebilirsin.
auto kıng de yapılıyor ama yanlız ergo kasko yapılan işi tramerde bildiriyor geçen sene ben o hataya düştüm
Auto kıng de mını onarım yaptırdık 3 noktaya işlem yapılacaktı araç 3 gun yattı, almaya gıttıgımızde dedılerkı su formları ımzalayın bıdaha arabaya kadar gıdıp gerı gelmeyın dedık tamam. Formda auto kıngı cok guzel sahane dıye ısaretletıler arac basına gıttık başladı efendım surayı yapamadık, dıger yapılması gereken yere baktım oda yapılmamıs neden dıye sordugumda bızım haberımız yok dedı sadece arka camurluktakı cızıgı kapatmıslar ve arac bunun ıcın 3 gun bekledı ben bunu gordukten sonra o forumda auto kıng cok ıyı yazarmıydım HAYIR bunu bıldıklerı ıcın formu onceden doldurtmaya calısıyorlar daha sonrasındada problem yasadım yanı işin kısası mini onarım hikaye sanayıde duzgun bır kaportacıya yaptırırm bundan ıyı sırf bu yuzden groupama kaskoyu yenılemıycem kaskoda sadece mını onarım dıyen kaskolarla ısım olmaz artık
yeni yaptıracak olanlar yapılmadan önce ki ve yapılmadan sonraki halini mümkünse flaş ile yakından fotoğraflayabilirler mi ? bizde de düzeltilmesi gereken bir şeyler var en azından bir fikir sahibi olalım