aracımı geri geri parkederken biraz fazla kaçırdım ve arka tarafı kaldırıma sürttü..20-25 cm içinde7 tane dikey çizik var her birinin boyu 2-2.5 cm civarlarında çizikler derin değil herhangi bi içeri göçme vs yok..pek belli olan şeyler değil ama kaskom full olduğu için yaptırmak istiyorum..izmirde autoking var bu minihasar işlerini orası yapıyormuş..geçenlerde gittim oraya gösterdim çizikleri..dedim böyle bi hakkım varmış kullanmak istiyorum birini..exper dediki ya komple tamponu boyarm bu işlem için 4 minihasar hakkını kullanırım yada yoğun olan yeri yaparım tek hakkın gider dedi..yoğun yer dediği 7 çiziğin ortadaki 3ü birbirine yakın..bende kazıklancağımı fazlasıyla hissettim kalsın dedimhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif benim merak ettiğim konu bu minihasarların sınırları nelerdir?? neler minihasar olarak kabul edilir ve neler bir minihasar hakkı karşılığında yapılır?? mutlakaçiziklerin boyutu önemli ama yukardada belirttiğim gibi çizikler gerçekten ufak çizikler konuhakkında bilgisi olanarkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum
otoking zorluk zıkartıyor. kaskonuzu yaptırdığınız yere başka yer var mı diye sorun. bizim bir arkadaş da bahçe musluğuna çarpmış tampon çatlaktı onu yapmamış otoking. kaskonun başka anlaşmalı olduğu bir yerde yaptırmışlar kaskoyu delmeden. bir de 1000 tlye kadar kaskoyu delmeden yapıyorlarmış diye duydum. sigorta şirketine göre değişiyor olabilir. otokingde ben de aynı sorunu yaşadım. ya tamponu boyarım diyor ya da 5 cm lik bir bölümü yaparım diyorlar. artık takasa verdim pazartesi salı 0 era alıyorum işallah.