Kaskonun mini onarım klozu varsa ordan yaptırabilirsiniz. Ben şöyle birşey buldum nette, açıkçası benim arabadaki göçük için kullanmyı düşünüyorum. Air duster denen şey 20 tl ye satılıyor. Buyrun link : http://www.metacafe.com/watch/501379/remove_car_dent_with_airduster/
kaskonun mini onarım hizmetleri veren anlaşmalı yerleri var kaskonuz ne acab söylerseniz yardımcı olaiblirim...ersin abi fotoyu çok büyük yüklemişin ya
kaskom var sorun kasko değil. sadece arkadan hafif ittirmeyle boyasız delmesiz onarım olabilir mi acaba diye merak ediyorum.
valla ufak tefek göçük olunca böyle benim enişte içten de bi yumruk o sallıyordu düzeliyordu coşkun abi d ebu yöntemi kullandığını söylemiti bir keresinde
Vakumlu çektirme yapan yerler var. Onlar bu göçüğü rahat yaparlar. internette bir ara vakumlu kaporta .... diye. Daha fena göçükler yapılıyormuş.
Bence Gayet Mantıklı...Isıdan Dolayı Genleşme Ve Sonrasında Şok İLe Tekrar Kendisini Toparlanmasından Faydalanıyor..Olabilir Bence..
vakum punta izi gibi iz yapıyor bizim kaportası arkadaş var onlarda var yaparlearken gördümm yani o işlemden sonra boya istiyo yapılan bölge
kardeş senin olduğun yerde auto king varmı bilmiorum ama istanbulda kaskodan yapıolar... kasko bozulmasın diyen varsa 50 liraya yapıolar... boyasız hemde...
bu videodaki işlemden sonra bence boyada çatlaklar oluşur.hemşerim kaskon hangi şirketin kıyıboyu caddesinde auto king var eğer kaskonla anlaşması varsa belli bir miktara kadar göçükleri boyasız düzeltiyorlar kaskonda herhangi bir problem delinme falanda olmuyor.sabah bırak akşam alırsın yoğunluk yoksa.
vakumla çektiriyorlar bildiğim kadarıyla. ama bende kalsın kafaya takılacak bir durumu yok denk gelirse yaptırırsın. Düzenleyen : thehunturk