selamlar arkadaşlar Mimgas diye bir marka var, gazetelerde ilanlarıda çıkıyor,bir tanıdığım 3 arkadaşına bu markadan dönüşüm yaptırmış,kullananlar gayet memnunlarmış, beyin italyan diğer parçalaryerli malıymış. 900 tl ye herşey dahil montaj yapıyolarmış(eskişehir) bu markayı kullanan,bilen varsa lütfen deneyimlerini bizlere akratmasını istiyorum
Memnun mu? 5.20i'de kullandım bu sistemi hayattan soğuttu beni sürekli sorun çıkarıyordu ayar tutmuyordu. Servisini de bulmak zor tavsiye etmem.
bence ucuz olsun diyorsanız en azından piyasada yaygın bir marka tercih edin...Mesela atiker olabilir 990 lira
2006 leon 2000 motor 97 vectra 94 tıpo bu 3 arabayada mımgas taktırdık sıralısını 850 duzunu 390 lıraya montajlatmıstık benım kullandıgım tıpo dıgerlerı abımın aracları oldugu ıcın tıpo uzerınden yorum yapıcam ben memnun kalmadım nıye dıyecek olursanız 10.000 km de lpg regulatoru bozulurmu yav ılk takıldıgında cok ıyıydı ama dedıgım gıbı 10.000 km de beyın ıflas ettı once aracım acayıp cok yakmaya basladı sonrasında bosa atınca stop etmeler en sonundada lpg de calısmadı sonra goturup garantıden degıstırmıstım mımgas merkezi izmit olan bı fırma abım adamlarla tanısınca onlara yaptırmıstık, ama soylede bırsey sıralı sıstamlerın de abımın herhangı bır sıkayetını duymadım suan lpg kıtı olarak taktırsam atıkere olumlu bakıyorum eskıden olsa yanından gecmezdım ama forumda bu kadar kullanan olduguna gore demekkı ıyı
Ben mimgaz kullanıyorum.Aracı aldıgımda mımgaz takılıydı.Ve hiç memnun DEĞİLİM.Bu ızmıt sanayıdekı servıste dogru duzgun ayar bıle yapamıyorlar.Halıderedekı de uckagıtcının teki.Fazla yakma sorunu bendede var.Piyasaya bakılırsa fıyat, servis, kalıte bakımından en ideal atiker gozukuyor.Ben İlk fırsatta BRC taktırıcam.
piyasada kendini kanıtlamış markalar var. alırken ucuz ama sonradan açtığı masraflarla pahalıya mal oluyor.