Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Millenium kasa kalorifer sistemi yardım!!!!!!!!!!!

'Accent Forum - Club' forumunda KasımAliAytekin tarafından 23 Eylül 2008 tarihinde açılan konu

1. KasımAliAytekin

KasımAliAytekin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    Ad Soyad:
    Kasım Ali AYTEKİN
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Arkadaşlar bildiğiniz üzere kış ayları yaklaşıyor havalar serinlemeye başladı. Geçen gece hava serin olduğu için kaloriferi açayım dedim en sağdaki yeşil kırmızı olan düğmeyi kırmızıya getirdim ortadaki bölümdende yukardan üflemeye ayarladım fanıda açtım ama soğuk üflemeye başladı anlayamadım ne olduğunu sonra aşağıdan üflemeye çevirdim sıcak üflemeye başladı bir türlü anlayamadım ne olduğunu. Elektrikçi bi arkadaşıma sordum nasıl bişeydir bu diye: Anlattığı kadarıyla yukardan sıcak üflemesini istiyosam eğer USE WİTH yazan sarı bi işaret var düğmeyi oraya çevirecekmişim kırmızı yeşil olan düğmeyide yeşile çevirecekmişim ozaman gerçektende sıcak üflüyor. Bunun haricinde yukardan sıcak üfleme olayı yokmuş. Düğmeyi yeşile çevirince soğuk üflemesi gerekmez mi? Neden kırmızıya çevirince yukardan sıcak üflemiyor acaba bağlantılarda bir yanlışlık mı var sizi araçlarıonızdada böyle mi?

2. Misafir

Misafir Guest

Bazı araçlarda göğüsteki bacadan sadece soğuk hava üfler,havalandırmaısıtma amaçlı kullanıldığında o bacalar kapatılır.

3. Burak

Burak Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Siz sıcağa getirin bakın yukardan nasıl sıcak üflüyor :)

4. KasımAliAytekin

Alınan Beğeniler:
    14
    Ad Soyad:
    Kasım Ali AYTEKİN
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)

Sıcağa getirince kesinlikle yukardan sıcak hava üflemiyor araçlarımız aynı sizde üflüyor mu?

5. Truva

Truva Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kardeş hyundainin kullanım klavuzunu oku orda yazıyor. sıcaklık düğmesini ortaya getirirsen yön düğmesinide aşşağı ve ortada durursa alta sıcak üste serin hava verir. Elektirkçi üflemiş anladığın. Sen en sıcağa getirdiğinde iki taraftanda sıcak gelmiyorsa sıcaklık düğmesi tam kapatmıyordur benim fikrim bu.

6. Truva

Truva Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    master bu arada sen lpg taktırdınmı kardeş. :)

7. KasımAliAytekin

Alınan Beğeniler:
    14
    Ad Soyad:
    Kasım Ali AYTEKİN
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Bigi için saol. Yok henüz taktıramadım bayramdan sonra inşallah. 1500 ytl çok para bi anda olmuyor bayram geçsin taktırıcam ama yoksa benzin parası çökertecek beni! :)

Bu Sayfayı Paylaş