arkadaşlar benim milenyuma önerebileceğiniz sıralı marka olarak ve nerede iyi yapılacağına dair fikir istiyorum yalovada bu işi iyi yaptıklarına inanmıyorum.
Hyundai için fabrikanın onayladığı galiba BRC onu da istanbula gelebilirseniz Kartal oto sanayiide Mucib otogaz var işlerini ehli kişiler daha önce birkaçkez ayar yaptırmıştım eski arabamızda gayet iyi çalışıyorlar
zaten araştırıyorum şu anda brc ve atiker arasında kaldım kesin bir karar verdikten sonra bir kaç yer var kafamda tekrar görüşlerinizi alıp taktıracağım inşallah.
Merhaba BRC için kesinlikle mavi enjektör taktırın daha sonra çalışma sıkıntısı olmaması için LOVATO ve AKL obdII öneririm şimdiden hayırlı olsun saygılar.
kardeş bende 1997 elentra kullanıcısıyım 2 yıl önce BRC'nin MTM diye bir kitini taktırdım 2 yıldır hiç bir sorun yaşamadım 2 yıldır ayar bile yaptırmadım tavsiye ederim
herkese teşekkür ediyorum brc de karar kıldım sanırım konuyu kendi kafamda bitirip usta arayışlarına başlayacagım ustanın çok önemli olduğunu düşünüyorum