Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

milenyum2002.crdi soğukta zor çalışıyor

'Accent Forum - Club' forumunda mcmcmc tarafından 23 Kasım 2009 tarihinde açılan konu

1. mcmcmc

mcmcmc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Selamlar

Arabam 2002 model milenyum kasa crdi. ERzurumdayım ve çok skıntı yaşıyorum. Aslında havalar çok da soğuk gitmemesine rağmen ilk çalışmada yaklaşık (bazen) 15-20 sn marş basmam gerekiyor ve zavallı akücüğüm çok zorlanıyor. Hatta bitti de tekrar doldurdum. Bazende daha çabuk çalışıyor ama genel problem soğukta zor çalışması. Bu şekilde giderse akü dayanmaz azizim. Bir de çalıştığı ilk anda çiğ mazot atıyor. (yaz zamanı bazen de uzun marş gerekebiliyordu)

Ne yapmalıyım yoksa bu araba soğuk arabası değil mi, yoksa derdi nedir: mazot filtresini yeni değiştirdim.

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,979
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Kızdırma bujilerinin ışığının sönmesini bekliyormusunuz? En son ne zaman ısıtma bujilerini kontrol ettirdiniz? Ayrıca soğuk havalarda akünün performansının düşmesi normaldir, sülfatlanma yapar.

3. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    bu haftasonu ben de aracımın biraz daha zorlanarak çalıştığını farkettim ama 15-20 sn basmadım. maksimum 2 sn geç almıştır marşı. 4-5 gün çalışmadan yatmıştı aracım. sanırım onun da biraz etkisi var.

4. mcmcmc

mcmcmc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Evet söndükten sonra basıyorum. Acaba aynı tip araba için standart bir süre var mı (illa ki vardır) ve bu süre nedir.

Bu Sayfayı Paylaş