Arkadaşlar 2003 Milenyumuma sis farı takmak istiyorum tesisatı en iyi nereden alabiliriz. Bağlantısının en iyi ve sorunsuz olması için nasıl olmalı?? + ve - nereden çekilmeli?
Yardımınız için çok teşekkürler Serdar Bey pratik olarak nasıl bulabilirim yerlerini? Kablo ekleme uydurma birşey istemiyorum açıkcası. Dediğinizi bulabilirsem orj. gibi hat çektireceğim. Sorunsuz ve güvenli olmasını istiyorum.
Uydurma birşey olmamasını istiyorsan servise montaj yaptırabilirsin. Sisleri ve düğmesini servisten almak zorunda değilsin.
mustafa ben kendim taktım sis farlarımı tamponu sökmeden.. karşılastıklarımı anlatayım.. ön sis için röle yok ancak farlarla birlikte gelir.sadece orjinal düğme gelmez onu sen alıp takacaksın.multimetren varsa orjinal dügmeyide takabilirsin.kablo tesisati hazır değil kendin çekeceksin..şuan bizim aracta orjinalden tek farkı farlar kapalıyken de ön sislerim yanıyor ki bunu ben isteyerek yaptım..takıldığın yerde ben buralardayım kafana takılanı sor ancak ben düğmenin baglantı soketini unuttum ( ayrıce elinde bol bol 10 A sigorta bulundur ) kolay gelsin Düzenleyen : Halil ŞAHİN
Halil çok teşekkür ederim yardımın ve ilgin için. Tampon yuvalarını nasıl açtın? Kapak mı var yoksa kestinmi?