Ön konsolun rengi solmusdu bende söktüm boyayım derken hepden mahvettim yenisini dügmeleriyle birlikte takım olarak bulabilecegim site biliyorsaniz yardımlarmizi bekliyorum. GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çıkmacı bulacağınız en uygun yer sıfırı zor bulunsada dünya para. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Araştırma yapmakla başlayabilirsiniz yada siz konsolun resmini çekerseniz daha güzel olur belki toparlayabiliriz GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rengini grıye boyadım sıprey bayayla.dugmdlerede baya vurdum aynı ren olsun diye hic guzel olmadı karbon kaplamada denedim o hic olmuyor. GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ohoo bundan kolay ne var zımparala güzelce üstündeki boya iyicene gitsin daha sonra ince zımpara ile suya batırarak pürüzsüz hale getir sonra üstüne istediğin renk sprey boya at on numara olur. Yeniden panel almana gerek yok 1 saatlik işi var Antalya'da otursanız yapardık beraber. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nasıl bir zımpra almam lazım bu isi seninle cözelim GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu ince zımparalardan alın kalın almayın zarar vermesin daha sonra boyayı temizledikten sonra suya batırarak pürüzsüz hale getirirsiniz. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bak bu bayanmıs hali rengide tutturamadım zaten. GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gördüm fakat boya yapılmadan önce mutlaka zımparalanmalı GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet arkadaslar sonun teyip cercevesi ve dügmelerimi düzgün bisekilde boyaya bildim tabi bu bilgide forumdaki arkasn tavsiyesi üzwrine oldu sagolsun bilfilendirdi icin isde foto önxs ve sonrası sonrası GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun güzel olmuş zımpara atarak boyadınız değil mi ? GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet sansyiden füme renginden boya yaptırdım zımparayıda ordan aldım baya ugrasdmsada sonunda degdi.sagol arkasım sayende.... GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi