arkadaşlar milenyum ön kapınının hoparlörlerini değiştireceğim teybim pioneer mvh-1400ub buna göre amfisiz kullanım için istiyorum fiyat çok uçuk olmaz ise işime gelir tavsiyelerinizi bekliyorum benim baktığım bunlar var http://www.hepsiburada.com/liste/jb...s.aspx?productId=otaytjblcs6&categoryId=26090 http://www.alpine-electronics.com.tr/p/Products/custom-fit-speakers39/sxe-1725s
milenyum orjinal ön kapı hoparlörleri 13 cm arka pandizot içi olanlar ise 16 cm. geçen bizim arkadaşın 4 hoparlörünü de değiştirmiştim. önlere sierra arkalara cadence aldım. teyp pioneer anfi vs yok. hoparlörler toplam 100 tl tutmuştu. tabi ben en hesaplı şekilde halletmeye çalıştım çünkü orjinallerin işi bitmişti. ön kapılara büyük ihtimal kasnakla birlikte 16 takılabilir belki çok incelemedim.
Mürsel abi bu hoparlörlerin performansı nasıl?Admire'ye teyp ve hoparlör almak istiyoruz tam modellerini yazabilir misiniz aldığınız cihazların?
açıkçası ben alırken performans olayına hiç bakmadım. yani araştırmadım. benim tesisatı aldığım yer vardı. oraya gittim. 13 cm önlere 16 cm arkalara hoparlör dedim. bunları verdi. yani orjinali kadar bile ses çıkarsa yeterdi bizim için. çünkü aracın orjinal hoparlörleri patlamış kötü ses çıkarıyordu. siz araştırıp alırsanız fiyat performans olarak daha iyi bir ürün bulabilirsiniz.
tamam linklerini yolladığım 2 hoparlörün de 13cm lik modeli var yani sierra mı alayım alpine veya jbl de iş görür mü ?
mürsel abi mileniumlarda ön kapı hop. capları degişiyor bilgilerinize her aracınki birbirini tutumuyor bazen benim eski milenumda önler 16 cm cıktı şaka demiyorum hatta ben 13 diye biliyordum gittim pioneer 13 lük mid aldım kapıyı bi söktüm 16 cm cıktı hoperlör takıcak olan ark. ilk önce bi kapı döşemesini söküp baksın derim
teşekkürler serkan bey kendim sökmeye çalışırsam sıkıntı olur mu acaba dikkat edilmesi gereken tırnak falan var mı acaba kapı döşemesinde ? malum arabanın plastik aksamının % 95 i tırnaklardan oluşuyor
olabilir serkan ben henüz 1 tane milenyuma baktım. kapı döşemesini sökmek çok da zor değil. hatta ben cam kaldırma modülü takarken bir iki resim çekmiştim faydası olur. Accent Milenyum kasa cam kaldırma modülü takılması