izlenimlerim: * yanlış hatırlamıyosam benzininlitresi 4,34 tl den120 tl ye 463 km yol yaptım * 120 km/s geçtikten sonra ekzoz bağırıyordu ( sanırım değişecek çürümüş) * 2.vitese geçerken hala zorlanma devam ediyor (şanzıman yağını değiştirmeme rağmen) * ilk çalışmada şıkırtı sesi vardı(elf 10/40 yağ +bor pover+yağ filtresi+hava filtresi değiştirdim sorun çözüldü sanki ataklandı araba)daha 1500 km olmamıştı diğer yağ ve filtreler https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif * ilk izlenimin iyi oldu ve daha çok sevdim bizim sıpayı Düzenleyen : akin45200
daha önce özelden mesaj atmıştım sana görüşmüştük sanırım serviste yeni değiştirdim kardeş vitesler çok yumuşak fakat 2, vitese geçerken takılma oluyo ve devir yüksekse 3000 devir civarı , yavaş geçirirsen iki kademede hızlı geçirirsen kırt diye ses geliyo Düzenleyen : akin45200
kardeş borpower koymuşsun motora.kimisi koymayın diyo o tür katkıları kimisi çok iyi falan diyo deneyenler kullananlar yada bilgisi olanlar bilgi verebilir mi ?
valla kardeş benim görüşüm sanki ataklandı araba şakırtı sesi vardı yok oldu ve devirsanki çabuk yükseliyo motor sesi de azaldı
<div ="msg" style=":left; overflow:auto;"> doğru kardeş bazende ben 2 ye geçmeyeceğim diye inat ediyo...