Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Milenyum Kasa Marş Motoru Kömürü ölçüleri nedir?

'Milenyum Kasa Accent Forum - Club LC' forumunda fill tarafından 30 Nisan 2014 tarihinde açılan konu

1. fill

fill Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba arkadaşlar.

Milenyum kasa aracının "starter brush" yani marş motoru kömürlerini değiştirecem. Ama dökmeden ebatlarını öğrenmem gerekiyor. Internette bir sitede 6.5mm x 10mm x 16mm yazıyor. Birde 6.5mm x 9.8mm x 17mm yazıyor. Bunlardan birikimidir yoksa başka ölçülerdemidir. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

2. brky.getz

brky.getz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    508
    Ad Soyad:
    B.AKKAYA
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Marş motorunu kendiniz sokemezsiniz tahminimce oto elektrikciler bile zor sokuyor Palio aracimda tamirciye sokturup komurlerini kendim takmış tim. Ama sadece komurlerini degil yaylı sekilde ayaklari ile beraber satıyorlar di parçasını komurlerin icinde oynadigi yuvası ile beraber parcacilar tam ölçü yu bilirler. Zaten direk parcaci ya gidip sorun

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. fill

fill Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hele ölçüsünü bir öğrensem. Sökme videolarını da yayınlardım. Önceden kömürleri alıp sonrasında vakit kaybetmek istemiyorum. kayın pederin garajına çekicem arabayı biraz şehirden uzakta sök sonra körüm al biraz zaman alır. Bilen varsa güzel olacak.

4. aytskal

aytskal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Ayt Skal
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    Fırça ölçülerini bende bilmiyorum ancak bir tavsiyem olacak . Yüzlerce defa Dc 600 kW. dahil motor fırçası değiştirmiş biri olarak tavsiyem eğer ölçülerden emin olunamıyorsa büyük daha doğrusu boydan ziyade geniş ölçüde olan alınmalı.

Eğer uymaz ise zımparayla çok ince traşlanabiliyor.ilaveten yavaş traşlama yapılmalı yatakta oynayan fırça kollektöre zarar verir ve yay çok sert yada yumuşakta olmamalı.Rulmanlara bakmaktada fayda var.

Kolay gelsin ...

Bu Sayfayı Paylaş