Meraba arkadaşlar, milenyum kasa için ön kol dayama arıyorum. Gri renkte kaliteli birşeyler bakıyorum da bulamadım. Bilen varsa tavsiye verirse sevinirim.
Merhaba arkadaşım bende ki kol dayaması linkteki gibi hem el freni çekmek isterken yukarı doğru kaldırıp yokmuş gibi oluyo ve rahatlıkla el frenini kullanabiliyosun daha önce sabit kol dayama vardı onu söküp linktekinden aldım memnunum aksarayda 30 tl ye almıştım burda biraz pahalı gibi biraz araştır. Orjinali yok linkteki gibi Universal ürünler bulabilirsin umarım yardımcı olmuştur . http://www.hepsiburada.com/Liste/sp...d=otm842096&categoryId=20036584&SKU=OTM842096
koltuğun iskeletine kaynak yapılan modellerden tavsiye ederim ayağı plastik olanlar ses yapıyor ve dayanıksız oluyor çoğunlukla.
Milenyum kasa için mi gördünüz ? Universal birşeydir belki ama baya iyi paradır Yetkili servisde gördüyseniz dışarda 30 a almıştım ben onlar 100 der
Koltuğa Monteli Modellerde Hazne Yok Ses Problemi Yok Plastik Universal Modellerde Hazne Var Ses Problemi Var
Yolunuz düşerse bir daha fiyatı ve fotoğrafını paylaşsanız bilgimiz olur alacağımdan değil nasıl duruyor diye görselini merak ettim
sanayide döşemeci arkadaşlarda bulabilirsiniz.koltuğa kaynak yapılacak olanlarından diğerleri hoşuma gitmedi.döşemeci bir arkadaşım var sipariş verdik gelmiş bi kaç gün içinde takacağız koltuk kılıflarıyla birlikte.
sanayide bizim pederin dösemeci arkadaslarına yaptırmıstık biz. koltuğa içerden kaynaklı. döşeme falan sökülüp bayağı uğrasıldı. aynı koltuk dösemesiyle aynı renkte kılıf diktik gayet hos oldu. bir ara resmini çekip koyayım buradaki arkadaslara emsal teşkil etmesi acısından.
bizim peder iş karşılığı mı yaptrmıstı yoksa cüzi bir ücretmi vermiştik hatırlamıyorum. bayağı oldu biz yaklaşık 2 senedir kullanıyorum. tanıdık olduğu için 40 lira falan vermiştik. ama dösemesinden kaynağına kadar 2-3 saat uğrastılar.
okan ın tavsiye ettiği bu ürünü ben milenyumumda gri rengini kullanıyorum gayette memnunum aracın iç döşemesine renk olarak uyum sağlıyor yükseklik ayarı var üstteki mekanizmada uzayabiliyor sanki orjinalmiş gibi durdu sanayide bi döşemeciden 25 tl ye almıştım herhangi bir şikayetimde yok öyle ses falanda yapmıyor sade fonksiyonel ve şık bir görünümü var bence bilmiyorum
Hüseyin gibi Bende şikayetçi değilim ses falanda gelmiyor Sadece bir kere annem inip binerken zorlanıyor dizlerinden o bir kere fazla bastırmıştı kırılmıştı yine gittim aynısını aldım gayet memnunum