Arkadaşlar öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım. Yeni bir hyundai accent aldım ve alır almaz kadran ışıklarının sönük yandığını fark ettim daha önce paliom vardı onunla uğraşmıştım ama henüz accentimi kurcalamadım daha önce gösterge panelini söken ışıklarını değiştiren oldu mu acaba?
hoşgeldiniz ilk önce gösterge panelinin üzerindeki vidaları sökmeniz lazım sonra direksiyonun altına doğru bakın oralarda 2 tane vida olacak onları sökmeniz lazım yani gözle görüşen tüm vidaları sökün sonra mikayı dikkatlice çıkarın gerisi size kalmış bir durum ampulleri de değiştirecekseniz beyaz ile değiştirin daha güzel gözükür..
https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=7294 bu konunun büyük ihtimal yardımı dokunur.
Teşekkürler gerçekten iyi oldu aslında bana yardımcı olabilirsiniz daha önce milenyum kasanın göstergelerini söken varmı içindeki ampüller nasıl bişe acaba resmi olan varmı. Daha önce paliom vardı onun ampülleri dipsiz park ampülü idi ve çok ucuzdu hemen hemen tüm elekronikçide mevcuttu acaba accentinkiler nasıl birşey.
Nihayet oldu. Gösterge panelini söktüm ve ışıkları değiştirdim gerçekten güzel oldu. En kısa zamanda fotoları ekleyecem.