iyi geceler arkadaşlar. aracımla ilgili iki canımı sıkan nokta var birincisi fotoğraflardada görüldüğü üzere sürücü koltuğundaki yırtık. bu yırtığı oto kinge sordum sigara yanığı olsa hallederdik dediler bu şekildeki bir yırtığı yapamayacaklarını söylediler. bir kaç döşemeciyede sordum tamiri olmaz dediler. kılıf dışında alternatifiniz varmı örneğin orjinal kumaşı bulunup bir şekilde tamiri mümkünmü. ikinci canımı sıkan nokta daha doğrusu gözüme batan nokta yolcu tarafında bulunan airbag kapağımı diyeyim artık adı neyse tam bilmiyorum bu kapağı ya birisi torpido zannedip açmaya çalışmış tırnağını zedelemiş yada sıcaktan artık erime derecine gelip eğildiği için tırnağı atmış. uğraştım ama bir türlü yerine tırnağın biri oturtamadım bu yüzden kapağın üst kısmı aralıklı kalıyor alt tarafı ise kalkık. kapağın değişmesi mümkünmü,tamir edilebilirmi yada komple airbag mi değişmesi gerekir. önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.[/URL][/IMG][/URL][/IMG][/URL][/IMG]
1.3 accentlerde, koltuk kılıfı tam kumaş değil, naylon filan var sanırım. Bu sebeple arada elektrik çarpıyor bana, statik elektrik. iyi bir döşemeci, oto olur, veya başka biri aynı renkte kumaş bulup sürücü koltuğunun o kısmını söküp yeni kumaş dikebilir... Nasıl özel deri döşemeler gayet güzel oluyorsa aynı renkte kumaş ile de güzel olur. ama rengi tutturmak ciddi sorun.. Kapak konusunda bi fikrim yok çünkü airbag yok benim 1.3te
iyi bir döşemeci halleder. bizim arkadaşın milenyum accentinde de sırt bölümünde yine böyle bir yırtık vardı. döşemeci gayet güzel halletti. 40 tl almıştı. ama kılıfı söküp içten elyafla filanda desteklemişti. airbag kapağı büyük ihtimal ayrıdır. çıkmacılarda filan olabilir belki.
benim de siyah eramda ön 2 koltukda yırtık var nasıl yaptırabılırz sultangazi civarında tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı ?