Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Milenyum hakkında bir kaç soru

'Milenyum Kasa Accent Forum - Club LC' forumunda Ahmet_28 tarafından 21 Aralık 2012 tarihinde açılan konu

  1. Ahmet_28

    Ahmet_28 Kayıtlı Üye

    Yaş:
    43
    Katılım:
    21 Aralık 2012
    Mesaj:
    3
    Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Ahmet YAVUZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    araç 2002 accent 1.5 crdi.

    ilk sorunum marşın geç alması.marş dinamosuna komple bakım yapıldı herşeyi yeni.ısıtma bujileride aynı şekilde öyle.

    aracım çalışmadı takviye yaptık tek marşta aldı.üzerindeki akü 60 A idi biz 72 A ile değiştirdik ilk 1 hafta sorun yoktu tekrar zayıf basmaya başladı.daha önce aynı sorunu yaşayan arkadaşımız varmı çözümü nedir ?

    8 ofset jant aldım.195/50/15 lastik ölçüleri.araca 4 kişi bindik esnemelerde sürtüyor oem yaylar ile.ben bide yay almayı düşünüyorum :) sanırım ya çamurluk ağızlarını açtıracağım yada jantların göbeklerinden 1 cm kadar aldırmam lazım tornada.

    spor yay anladığım kadarıyla benzinli dizel farketmiyor.fk düşünüyorum fiyat bakımından:) ama milenyum kasa olarak bulunmuyor acaba admire ile aynımıdır yaylar?

    son sorunum cam düğmelerinde ışık yanmıyor.ledmidir ampulleri?

    kusura bakmayın biraz uzun oldu :)teşekkürler herkese
     
  2. Ersin

    Ersin Yönetici

    Yaş:
    34
    Katılım:
    18 Ağustos 2007
    Mesaj:
    15,372
    Alınan Beğeniler:
    3,715
    Cinsiyet:
    Erkek
    Şehir:
    Türkiye
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Sorun Yok Konunuza Devam Edebilirsiniz..
     
    Ahmet_28 bunu beğendi.
  3. Tilki

    Tilki Vip Üye

    Yaş:
    40
    Katılım:
    30 Ocak 2013
    Mesaj:
    7,833
    Alınan Beğeniler:
    11,565
    Cinsiyet:
    Erkek
    Şehir:
    Konya
    Ad Soyad:
    TALHA BİLGİ
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Değerli arkadaşım, Akün önceden aslında orjinal olması gereken 60 imiş... Ama araç elektrik yiyor yani... Üzerinde bulunan orjinal olan yada olmayan bir aksam elektrik kaçak yiyor ve o yüzden yüksek akü biraz uzun dayanmış ama kaçak elektrik yükü onuda bitirmiş. Elektrik aksamına komple baktırman ve sonradan takılan elektrik yiyen aksam varsa teyp, set vs. gibi kontrol ettirmende fayda var.

    Çamurluk ağızlarını açtırman daha mantıklı ayrıca çamurluklara kas eklete bilirsin hem ofsetli jantların daha canalıcı gözükür.

    Spor yaylar dizel benzinli farketmesede... Aracın ağırlık değerlendirmesine göre takılır. Admirelerin kutupları milenyum kasa ile hemen hemen aynı zira aynı platform üzerine kurulu... Belki ustanız ufak tefek müdahalelerde bulunur o kadar.

    Cam düğmelerine 4 lü led döşesen süper durur, orjinali led değil.
     
    The_GaMe bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş