Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

milenyum elektronik problem

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda teatuf tarafından 28 Kasım 2009 tarihinde açılan konu

1. teatuf

teatuf Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Mustafa Kalkan
    herkese merhaba accentimin teybini değiştirmek istedim goğüs sokmek için klimanın tellerni çıkarmak gerekirmiş direksiyon altındakiplastik bölmeyi söktüm içinde alarm soketleri felan vardıfakat işi berbat ettim araba calıstıgında otamatik olarak kapıları kitliyordu fakat kitlemiyor ve teyp montaj için götürdüğüm adam kontak elektriğinde problem oldugunu soyledi bu arada saat ve tepe lambada calısmıyor anlayacagınıziyice karıstıbu olayacanım cok sıkıldıbana yardımcı olabilecek arkadas varmı

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    17,442
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  3. firecrab

firecrab Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Mert T.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Teybi sökmek için göğsü sökmenize gerek yoktu dahası direksiyon altını niye söktünüz hiçbişey anlamadımhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif. Fazla detaya girmeden torpidoyu söküp oradan el müdahelesi ile rahatlıkla teyp söküp takılabiliyor. En azından ben bu yolla kendim söküp takıyorum. Sizin şu anki durumunuz içinse konuya hakim bir elektrikçiye kontrol ettirmelisiniz.

4. teatuf

teatuf Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Mustafa Kalkan
    direksiyon altını klimadan gelen telleri yerinden cıkarmak için sökmüştüm fakat tellerde kırık varmıs bende oynatınca sigartayı eritmiş sorun haloldu arkadaslar cevap yazan arkdaslara tesekkür ederim

Bu Sayfayı Paylaş