Arkadaşlar merhaba Benim Getzi sattıkdan sonra baya bir araç aradıktan sonra döndüm dolaştım gene hyundai ye bakmaya karar verdim bebek olduğu için bağaj genişliğinden milenyum düşünuyorum.Aşağıdaki araçlar konusunda öneri bekliyorum.Otomatik konusunda da Piyasa yüksek bende biliyorum ama bunaldım artık.Abartmadan biraz fazla vermeye razı olucam İstanbulda hergün rezil olmaktansa Bilen bilir sabah akşam bir yere gitmek ölüm.Yardımlarınız önerilerinizi bekliyorum.Forumda satan arkadaşlar varsa değerlendirebilirim.Klimalı olmak şartıyla (Kimseye sözüm yok ama aracını satan araçtaki herşeyi sölesin anlaşıp expertizde moral bozukluğuyla ve sinirle dönmek istemiyorum.Yaşayanlar bilirler.) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-super-full-otomatik-98102501/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...lpg-li-yeni-kasa-accent-1-3-lx-98585487/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...l-fulllll-accent-abs-klima-chy-91530035/detay
hocam şahsi fikrim 1.3'lere bakma 1.5 al keyfine bak..bu arada belki elantra da düşünebilirsin 1.6 gls modelini
Bencede 1.5 GLS alın kullandıkdan sonra o bile yetmez hale gelebilir eğer biraz daha bütçe koyabilirseniz bence 1.6 GLS elantra alın sonucta accentden daha rahat konforlu arabadır diye düşünüyorum
1.3 lx otomatik var lpg li ortalama ne yakar 100 km istanbul trafiğinde çok yakar diye almaktan çekiniyorum.Yorum bekliyorum sizden otomatikler için
1.3 için özel bir şey söyleyemem çünkü kullanmadım..ama daha önce 2 sene elantra 1.8 gls otomatik kullandım şimdi de era 1.4 otomatik kullanıcısıyım..şehir içi tüketim haliyle fazla oluyor..sadece şehiriçi kullanımda elantra 13-14 lt lpg yakardı..era da 10 lt civarı benzin yakıyor..şahsi fikrim ise otomatik vitesin şehiriçi sağladığı konfor için tüketimi göze alınır
1,3 otomatik kullanan kimse yok herhalde ben alırsam forum daki ilk 1,3 otomatikçi olucam sanırım.Eskiden çok canlıydı bu bölüm.( (kafamda birde 1,3 terra otomatikler var ama gönlüm hyundai den yana şimdilik)
1.5 CRDi (dizel) mi 1.5 GLS benzinli+lpg mi bence onu düşün ? Ben 1.5 GLS temiz bulursan kaçırma derim... Ama seçenekler içinde olsa 1.6 admire benzinli+lpg derdim kesinlikle
Sanırım aynı motor, bizde 1.3 admire otomatik var.... Bir depo ile şehir içinde 400 km kadar yapıyor. Ancak klima açık ve acemi sürücü ile..... ayrıca kısa mesafe çok kullanılıyor.... Tahmini söylüyorum, şehir içinde dikkatli bir kullanım ile 9 civarı yakar gibi duruyor....
bende accent arayısı içerisindeyim 1,5 gl buldum beyaz 15000 tl den aşağı inmiyor.fiyat nasıldır.aramaya devam etmelimiyim...
model ne modele göre orum yapalım bu ara gerçekten ama gerçekten araçların üzerinde gereksiz 2 bin tl koydular.2 aydır piyasa ile ilgileniyorum.Böle piyasanın değişeceğini bilseydim.2010 model 48000 deki boyasız dizelime hoplaya hoplayada olsa binmeye devam ederdim.Arkadaşlar misalen bu araçlar 15.000 ediyorsa bizim 2010 2011 eralar filan yada 1,6 lar ne kadar eder merak ediyorum.Millet canının istediği gibi fiyat koyuyor sonrada arabam satılmıyo diyor.Hele oto pazarları internette 12.500 e olan araç oto pazarında 13.000 sohbet muhabbet adam diyorkı pazarda bazen çetin pazarlık cıkıyor.Böle böle o ondan göruyor bu bundan goruyor fiyat şişip gidiyor.Getzime makul bır fıyat yazıp 1 günde satmıstım ama 2 aydır düzgün gerçek fiyatlı bir araç bulamadık.2. bayram geldi
Servisdeki ustama sormustum demekkı doğru rakam sölemiş.Şehir içi lpg de 13 lt yakar demişti.lpg de %20 daha fazla yaktıgını göz önünde bulundurduğumuzda aşşağı yukarı aynı değerı buluruz.Tşkler bilgi için
selm ben 5 yıllık milenyum kullanıcısıyım 1.5 gls den şaşmayın doc motorlular çok güzel sorunsuz ve masrafsızz