Arkadaşlar, Bayramda dikkatimi çekti. İçeriden bakıldığında ARKA CAMIN , TAVAN KAPLAMASI ile birleştiği yerde parmak girecek kadar soldan sağa doğru boşluk var. Arka koltukta başınızın arkasını arka cama vererek arka camın üstüne baktığınızda bu boşluğu görüyorsunuz. Tavan döşemesinin içi görülüyor. Sanki orda bir plastik aksam varmışta takılmamış gibi duruyor. Soğuk havalarda fosur fosur soğuk geliyor. Tüm milenyumlarda ve admire lerde böylemi ? Düzenleyen : ogunmas
merhaba merak edip bende baktım şimdi. benim aracımda da aynı boşluk var. Gerçi döşemenin iç kısmını görebilecek kadar uzanamadım ama 1 cm civarı boydan boya boş vaziyette.
Bana bayağı garip geldi, Sanki orada bir parça olmalı gibime geliyor. Arka cam durmadan buhar yapıyor. Mecbur rezistans açmak zorundakalıyoruz. Biraz sebebide bu olsa gerek.
bende buhar gibi bir sorun oluşmuyor. (şimdilik) dizayn hatası olabilir. Ama bir başkası farkedip söyleyinceye kadargörülebilecek bir yer de değil
bende baktım şimdi hiç dikkatimi çekmemişti 1 cm olmasada yarım santim kadar boydan boya bir boşluk var... ilginç...
Valla işin içine nerede Türk işçiliği giriyor. Film orada kopuyor. Kimsenin aklına orada boşluk bırakmak ve parça koymadan gizlemek gelmez sanırım. Arka camda 3 - 4 cm çerçeveli siyahlık var , Arkadan baktığında görünmüyor. Arka koltuğa oturan kimsenin aklınada buraya bakmak gelmez. Havalandırma desen değil, Öyle saçma iş olmaz. Şaşırdım kaldım.
Benim aracım ithalve bende de var. Oraya konulacak bir parça normalde hiç bir yerden görünmeyeceği için finiş olarak sonlandırılmamış. Çokta gerekli bir şey değil.
Sorun Türk mühendislerimizden değil o zaman. Aslında bayağı bozuldum hani , Neden sonlanmış yeri kapanmadılar diye .