Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Milenyum Accent Teyp Kablosu

'Ses ve Görüntü Sistemleri' forumunda rally2003 tarafından 28 Aralık 2011 tarihinde açılan konu

1. rally2003

rally2003 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba arkadaşlar,

Aracımın teybini değiştirmek istiyorum ama teybi çekip çıkarmak istediğim zaman gelmiyor. Yarıya kadar geliyor ondan sonra biraz zorluyorum ama çıkmıyor. Bu araçlarda teyp kablosu mu kısa yoksa içerde bi yerlere mi takılıyor ? Fazla çekip zorlamak istemiyorum elimde kalmasın :) Teybi değiştirmek için komple ön paneli sökmekte istemiyorum.

2. TuracENGIN

TuracENGIN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Turaç ENGİN
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.5 (2000-2003) LC
    Eğer ojrinal teyp ise ön paneli sökmekten başka çareniz yok... Çünkü teybin kızağı ön panelin altından vidalı... Ben sökmemiştim paneli... Kasayı penseyle eğe büke vidalardan kurtarmıştım... Kasa hurdaya çıkmıştı ama teybide atacağım için sorun olmamaıştı... O takılan radyo anteninin kablosudur... Bayağı kısa bırakmışlar o kabloyu... Ben teybi söktükten sonra o anten kablosunu tutan bir kelepçe var... O kelepçeyi kestim ki birdahaki sök tak işlemlerinde yardımcı olsun bana diye... :)

3. rally2003

rally2003 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Orjinal teyp yok üstünde Sunny marka bi teyp var ama eski bi model :)

4. TuracENGIN

TuracENGIN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Turaç ENGİN
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Hmmm... Göğsü tam indirmeden tırnaklarından kurtarın... Yani havalandırma tellerini sökmeyin ilk başta... Üst tarafını bu şekilde biraz açabiliyorsunuz göğsün... Bunu yaptıktan sonra teybi çekin yerinden ve takılan kabloya bakın.. Eğer anten kablosuyla sıkıntı yok çekin teybi.. Kablo tırnaksız olduğu için güç uygulaması sonucunda çıkar yerinden.. Ama eğer güç ses aktaran kablolar takılıyor ise o zaman yapacak birşey yok... Göğsü indirmeniz gerek...

5. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    Teyp orada vidasız mı duruyor ki çekince yarıya kadar geliyor? kuzenin milenyumdaki teybi hırsız bile sökememişti yerinden https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

6. TuracENGIN

TuracENGIN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Turaç ENGİN
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Abi kayar kızak olmayanlar kenardan iki tırnakla tutunuo... Ben orjianl teybi Petrol Ofisinin puan kartıyla sökmüştüm sen düşün... :D

7. rally2003

rally2003 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bilmiyorum vida varmı yokmu ama çekince yarıya kadar çok rahat geliyor yarısından sonra imkanı yok gelmiyorhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

8. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    kuzenin ve benim arabada konsolu sökmeden teyp çıkmıyor da ondan merak ettim. kızaklı da varmış demek. çıkmamasının nedeni de belki anten kablosu sıkı takılıdır yerine veya soketi tırnaklı olduğundan sağlam tutuyordur. çok asılma derim.

9. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    sonradan takılna teyplerin çoğu vidayla bağlanmaz, teyp kasası araç göğsüne tırnakları yamultularak sabitlenir, teyp de teyp çerçevesine yanlarındaki tırnaklardan tutunur. sizin teyp yarıya kadar çıkmış,
    kesinlikle kablo takılmış, başka birşey yok, kablo çok kısadır ama o teybi oraya takacak kadar uzundur. ama teybin arkasındaki sıkışık tarafa takılmıştır büyük ihtimalle, tavsiyem torpidonun alt tarafından teybin arkasına elinizi salın, orada teyp soketini(ya da bantlı kablo demetini) teybin çıkacağı tarafa ittirin, büyük ihtimalle teyp kolayca çıkacaktır.
    anten kablosunu da dediğim yerden bulup çekebilirsiniz,

Bu Sayfayı Paylaş